2821
2789
عنوان

لکه بینی هفته نهم بارداری

268 بازدید | 9 پست

سلام دوستان، من دیشب ی لکه خون توی لباس زیرم دیدم فقط همون بود و تا الان دیگه اتفاقی نیافتاده ، درد هم ندارم فقط گاهی بلند شدنی یا عطسه کردنی شکمم میگیره، دردش مثل گرفتگی رگ پا میمونه و زود رفع میشه، بنظرتون نیازه به دکتر مراجعه کنم؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله حتما لازمه

دم خودم گرم که...                                                                 ⇦ نه فیکم✖                                                                      ⇦نه آسم✖نه خاصم✖   ‌‌‌                                                                    ⇦من اینم👇                                                                       ⇦يه تخس با كلاسم ツ

عزیزم منم هفته نهم همینجوری بودم لکه داشتم ی بار چون جاروبرقی زدم پشتم درد گرفت بعدش لکه، من الانم که دوازده هفته هستم عطسه میکنم فشار خیلی زیادی به شکمم میاد انگار بچه میخواد کنده شه خخخخخ نگران نباش سونو دادم بچم سالم بود

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

عزیزم منم هفته نهم همینجوری بودم لکه داشتم ی بار چون جاروبرقی زدم پشتم درد گرفت بعدش لکه، من الانم ک ...

اره حالا من کارهم نمیکنم زیاد انشاالله همه بسلامتی زایمان کنیم

2825
2823
2791
2779
2792