2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

276 بازدید | 38 پست

بچه ها هیچکدوماتون از کاپ قاعدگی استفاده کردین 

چجوریه خوبه بنظرتون ؟

بیماری های عفونتی نمیاره ؟

چجوری استفادش میکنید؟

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  

منم خیلی مشتاقم بدونم کیا استفاده کردن.اگه اونجور که تبلیغ میکنن باشه .خیلی خوبه.بخدا من همش درگیر شستن شورتم

نوشته بودم"خوشی یا ناخوشی.فقط این نیز بگذرد."ولی اشتباه میکردم ناخوشی که بیاد پاشو میذاره رو خرخره ات تا خفه ات نکنه دست برنمیداره.یه روز خوبم دیگه نیومد روزها یکی بدتر از دیگری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااییی به نظرم چندشه 

موقع درآوردنش همه جا کثیف نمیشه؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

منکه تصورشم برام ترسناکه😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
چرا چندشه  دوستم استفاده میکرد میگفت بعداز پاک شدنم حس میکنم سوزش و درد دارم

ععععع 

من فکر میکردم راحته اخه چند نفر گذاشته تعریف میکردن راضی بودن 

ممنون از راهنمایی شما 🌷❤

چرا چندشه  دوستم استفاده میکرد میگفت بعداز پاک شدنم حس میکنم سوزش و درد دارم

منم با اینکه پد بهداشتی استفاده میکنم دو روز آخر پری حس سوزش دارم.فک نکنم به کاپ ربط داشته باشه 

نوشته بودم"خوشی یا ناخوشی.فقط این نیز بگذرد."ولی اشتباه میکردم ناخوشی که بیاد پاشو میذاره رو خرخره ات تا خفه ات نکنه دست برنمیداره.یه روز خوبم دیگه نیومد روزها یکی بدتر از دیگری

من خودم استفاده نکردم ولی چند وقت بعد شاید بگیرم اکثراً راضی هستن و حتی میگن دردشون موقع پریود کم تر هم شده فکر نمیکنم باعث بیماری های عفونتی بشه ولی حتماً باید بهداشت را رعایت کنی یعنی کاپ رو خیلی خوب بشوری موقع جاگذاری دستات حتماً باید تمیز باشه 

عزیزم من استفاده کردم‌ خیلی عالی و راحته اگر بهداشت رو رعایت کنی به هیچ وجه باعث عفونت نمیشه

یعنی چی بهداشت رعایت کنی

منم خیلی مشتاقم بدونم کیا استفاده کردن.اگه اونجور که تبلیغ میکنن باشه .خیلی خوبه.بخدا من همش درگیر ش ...

آییی دقیقا منم 

من چندروزه دارم تو نت تحقیق میکنم چندتا از تاپیکای نی نی سایتم خوندم .به نظرم چیز معقولی میاد ولی تو همه ی تاپیکاش همیشه یه عده هستن بیان اه و اوه عوق راه بندازن

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

احتمالا مجردی  

احتمالا مجردی  

واااییی به نظرم چندشه  موقع درآوردنش همه جا کثیف نمیشه؟

خب منم دقیقا با همین درگیرم میخام بدونم چجوریه اونایی ک استفاده میکنن راهنماییم کنن