2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خریدم اصلا نتونستم استفاده کنم خیلی اذیت شدم الان دوباره از نوار استفاده میکنم

عععععع درد داشتی 

چند سالته مجردی 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
عععععع درد داشتی  چند سالته مجردی

نه متاهلم 

هم درد هم سوزش 

جا گذاری و در آوردنش انقد سخت و مصیبته که هر کدوم نیم ساعت طول میکشه  خلاصه خیلی بده منکه اصلا نتونستم استفاده کنم

من همیشه رک م ناراحتی کنار وایسا زخمی نشی :) جسم جوان اما روح میانسال...!
نه متاهلم  هم درد هم سوزش  جا گذاری و در آوردنش انقد سخت و مصیبته که هر کدوم نیم ساعت طو ...

اخییییی😣😣😣

بله عزیزم.خیلی خوبه. شبها راحت میخوابم. تو دوران پریودی که دخول نمیشه انجام داد میتونید معاشقه کنی ...

چقدر خوب