2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 38 پست
 عزیزم من استفاده کردم‌ خیلی عالی و راحته اگر بهداشت رو رعایت کنی به هیچ وجه باعث عفونت نمیشه

قیمتش چنده؟ 

نوشته بودم"خوشی یا ناخوشی.فقط این نیز بگذرد."ولی اشتباه میکردم ناخوشی که بیاد پاشو میذاره رو خرخره ات تا خفه ات نکنه دست برنمیداره.یه روز خوبم دیگه نیومد روزها یکی بدتر از دیگری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم استفاده نکردم ولی چند وقت بعد شاید بگیرم اکثراً راضی هستن و حتی میگن دردشون موقع پریود کم تر ...

اره ی خورده دلهره ادم زیاد میکنه از اینکه ممکنه عفونت یا قارچ واژن بگیری

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
قبل از درآوردن و گذاشتنش باید با صابون خوب دستاتو بشوری. کاپ رو تمیز بشوری و اول و آخر هر دوره کاپ ت ...

اون قسمت آب جوش چیکار کنییم  

نوشته بودم"خوشی یا ناخوشی.فقط این نیز بگذرد."ولی اشتباه میکردم ناخوشی که بیاد پاشو میذاره رو خرخره ات تا خفه ات نکنه دست برنمیداره.یه روز خوبم دیگه نیومد روزها یکی بدتر از دیگری

اون قسمت آب جوش چیکار کنییم    

گلم من لیوان مخصوص ضد عفونی گرفتم توش کاپ رو میزارم بعد آب میریزم درشو میبندم و ۵ دقیقه میزارم تو مایکروفر.

البته میشه یه قابلمه مخصوص هم گذاشت برای این کار و رو گاز جوشوند

من لیوا کاپ گرفتم ۲۷۵. لونت هم هست که گرونتره. البته حتما موقع خرید دقت کن جنسش سیلیکون باشه چون بع ...

خب مگه سیلیکون یا غیر سلیکون فرقشون چیه 

درد نداره شما که استفاده میکنید 

چند وقته استفاده میکنید 

بعد از هر دوره ک استفاده شد باید دوباره جدیدش بگیری 

یعنی هر ماه یدونه جدیدش استفاده کنی 

چجوری میزاری داخل رحم😢😢😢واای خیلی ترسناکه بنظرم 

من که عاشقشمممممممم. یک سال و خورده ای هستش دارم استفاده میکنم. عالیه عزیزم.

واقعاااا 

😊😍😍

واقعاااا   😊😍😍

بله عزیزم.خیلی خوبه.

شبها راحت میخوابم.

تو دوران پریودی که دخول نمیشه انجام داد میتونید معاشقه کنید.چون کاپ اصلا کثیفی نداره.مثل حالت عادی که پریود نیستیم هستش.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
خب مگه سیلیکون یا غیر سلیکون فرقشون چیه  درد نداره شما که استفاده میکنید  چند وقته استفا ...

سیلیکون از نظر بهداشتی بهتره. نرم تر و قابل انعطاف تر هم هست.

درد که اصلا نداره عزیزم. مگه روزای اول که بد بزاری یکم باعث دل درد میشه.

من حدود یک سال استفاده کردم الانم اگه خدا بخواد باردارم ولی بعد از بارداری حتما دوباره از کاپ استفاده میکنم. نه گلم هر کاپ تا رو تا چندین سال میشه استفاده کرد. تو توضیحات خود کاپ ها نوشته تا ۱۰ سال.

داخل رحم هم نمیره گلم. تو واژن قرار میگیره

احتمالا مجردی    

ن متاهلم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
سیلیکون از نظر بهداشتی بهتره. نرم تر و قابل انعطاف تر هم هست. درد که اصلا نداره عزیزم. مگه روزای او ...

اها ممنونم از راهنماییت 

ععع مبارک باشه گلم بسلامت دنیا بیاد 

عزیزم از همون بار اولم خودت گذاشتی ؟

یا رفتی دکتر گذاشت برات ؟

از کجا یاد گرفتی 😂😂😂

اخ معذرت میخام ایقد پر سوالی کردم اخه دوست دارم بزارم استرسم دارم از اینکه درد داشته باشه یا مریضی بگیرم خدایی نکرده 😢

اها ممنونم از راهنماییت  ععع مبارک باشه گلم بسلامت دنیا بیاد  عزیزم از همون بار اولم خود ...

مرسی عزیزم دعا کن چهارشنبه میرم سونو قلبش تشکیل شده باشه.

آره گلم دکتر نمیخواد که همین الان برو تو سایت لیوا کاپ فیلم هاشو ببین. اصلا کار سخت و عجیب غریبی نیست باور کن.

نگران نباش اصلا باعث درد و مریضی نمیشه

مرسی عزیزم دعا کن چهارشنبه میرم سونو قلبش تشکیل شده باشه. آره گلم دکتر نمیخواد که همین الان برو تو ...

انشاالله عزیزم 

انشاالله که با خوشحالی از اتاق سونو بیای بیرون و خدا ی فرشته تپل مپل بهت هدیه بده 

ممنونم فداتشم 😘💖💖💖