عزیزم من استفاده کردم خیلی عالی و راحته اگر بهداشت رو رعایت کنی به هیچ وجه باعث عفونت نمیشه
قیمتش چنده؟
نوشته بودم"خوشی یا ناخوشی.فقط این نیز بگذرد."ولی اشتباه میکردم ناخوشی که بیاد پاشو میذاره رو خرخره ات تا خفه ات نکنه دست برنمیداره.یه روز خوبم دیگه نیومد روزها یکی بدتر از دیگری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قبل از درآوردن و گذاشتنش باید با صابون خوب دستاتو بشوری. کاپ رو تمیز بشوری و اول و آخر هر دوره کاپ ت ...
اون قسمت آب جوش چیکار کنییم
نوشته بودم"خوشی یا ناخوشی.فقط این نیز بگذرد."ولی اشتباه میکردم ناخوشی که بیاد پاشو میذاره رو خرخره ات تا خفه ات نکنه دست برنمیداره.یه روز خوبم دیگه نیومد روزها یکی بدتر از دیگری
خب مگه سیلیکون یا غیر سلیکون فرقشون چیه درد نداره شما که استفاده میکنید چند وقته استفا ...
سیلیکون از نظر بهداشتی بهتره. نرم تر و قابل انعطاف تر هم هست.
درد که اصلا نداره عزیزم. مگه روزای اول که بد بزاری یکم باعث دل درد میشه.
من حدود یک سال استفاده کردم الانم اگه خدا بخواد باردارم ولی بعد از بارداری حتما دوباره از کاپ استفاده میکنم. نه گلم هر کاپ تا رو تا چندین سال میشه استفاده کرد. تو توضیحات خود کاپ ها نوشته تا ۱۰ سال.