من رفتم دوماه بعدش بالای استخونی ک قوز بود رفته بود تو یکم. اونجا امپول زد خیلی درد داشت😐
۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍
دستمو ک میکشیدم انگار یه تیکه از تیغه بینیم استخون نداشت دقیقا جایی ک قوز رو برداشته بود. اونجا رو پر کرد ولی همچنان یکم مونده
آمپولشم کلاژن بود
۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍
ولی شما صبر کن هنوز شاید ورم کرده باشه و شما فک میکنی قوزه
اگ تا ۶ ماه نرفت میتونید برید مطب سوهان بکشه😩