2777
2789
عنوان

فرق های بین زن و مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 33 پست
شما اگر حدیث کسا رو خونده باشی معنیشو  خدا انقدر به حضرت زهرا احترام گذاشته که میگه فاطمه و پد ...

ما حضرت فاطمه نیستیم که‌،ایشون جایگاهش بالا بوده درست،بحث حقوق اجتماعی اولیه اس چه مقایسه بی ربطی دارین میکنین.

منظور نصف بودن دیه زنه،اینکه باید مطیع شوهر باشه،اینکه الان خبر اومده با زنای بدنساز برخورد میشع ولی مردای بدنساز هیچ مشکلی ندارن وــ......

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما اگر حدیث کسا رو خونده باشی معنیشو  خدا انقدر به حضرت زهرا احترام گذاشته که میگه فاطمه و پد ...

اگه عقل زن کمتر از مرده که شهادتش نصف حساب میشه،چطور مجازات گناهش نصف نمیشه؟چرا زندان رفتن یا هر حکم مجازاتی دیگه نصف نمیشه براش؟

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙
ما حضرت فاطمه نیستیم که‌،ایشون جایگاهش بالا بوده درست،بحث حقوق اجتماعی اولیه اس چه مقایسه بی ربطی دا ...

اولا گفتن زن منم گفتم زن اینه پس زن میتونه والاترین مقامو داشته باشه و مقایسم دقیق مقابل حرف استارتر بود 

ثانیا بدنسازی حکم و قوانین  جامعه هست و ربطی به اسلام نداره 

ثالثا بحث دیه نصف شده خودش ی مبحث کاملامفصل که علت این حکم توضیح داده شده 

اگه عقل زن کمتر از مرده که شهادتش نصف حساب میشه،چطور مجازات گناهش نصف نمیشه؟چرا زندان رفتن یا هر حکم ...

کی گفته زن عقلش کمه شما اینو دقیقا برای من بیار که زن عقلش کمه من حرفتو قبول کنم با سند و مدرک نشونم بده 

چرا زن زودتر به سن تکلیف میرسه؟یه دختر ۹ساله اگه نماز نخونه گناه میکنه ولی پسرا تا۱۵سالگی تکلیف نمیرسن؟

بعد همون دختر باید پشت سر پسری که ۶سال بعد اون تازه عقلش رسیده نماز بخونه ،وایسه چون جایگاهش پایینتره

کی گفته زن عقلش کمه شما اینو دقیقا برای من بیار که زن عقلش کمه من حرفتو قبول کنم با سند و مدرک نشونم ...

چرا شهادت زن نصف مرده خب؟

اولا گفتن زن منم گفتم زن اینه پس زن میتونه والاترین مقامو داشته باشه و مقایسم دقیق مقابل حرف استارتر ...

از شما بزرگتراشم پرسیدن نتونستن جواب بدن،انتظار داشتم بپیچونی،روز خوش

چرا زن زودتر به سن تکلیف میرسه؟یه دختر ۹ساله اگه نماز نخونه گناه میکنه ولی پسرا تا۱۵سالگی تکلیف نمیر ...

شما فقط مقایسه مغرضانه میکنی به همین خاطر میگن زن احساسی نظر میدن 

حالا چرا گفتم اینجوریه نظر شما چون چرا نمیگی بلوغ و رشد عقلی زن خیلی زودتر از مرد هست به چشم هم میشه دید ی دختر نه ساله خیلی عاقل تر از ی پسر ۱۶ ساله هست 

و اما بحث نماز بخاطر ولایت مرد نیست بخاطر اینه که اندام ی خانم در نظر ی مرد نباشه و دلایل دیگه

چرا شهادت زن نصف مرده خب؟

دقیقا بخاطر احساسی بودن دست روی احساسش بزار میاد واست شهادت میده اندازه موی سرم اینو دیدم طرف از روی دلسوزی که گریه زاری کرده جلوش میگه بیام شهادت بدم کارش راه بیوفته 

از شما بزرگتراشم پرسیدن نتونستن جواب بدن،انتظار داشتم بپیچونی،روز خوش

اتفاقا واضح و روشن گفتم 

من ترجیح میدم کوچکتر از همه باشم و بزرگ نباشم

بزرگی به من من کردن نیست چیزی ام که گفتم بنابر کاری که میکنم و درسی حقوقی که خوندم 

منم بخوام مثل شما بگم چه تفاوتی هست بین من که علتشو میدونم و خودمو بزنم راه دیگه با بقیه 

همین مرد که ارزشش والا تره واسه یه زن باید زحمت بکشه و بدون زن زندگیش بی معنا میشه همین مرد از مادر متولد شده زن مادره که جایگاهش والاست زن خواهره زن دختر یه خانواده است 

❤❤ اللهم صل علی محمد و آل محمد❤❤

اون قدیم بود زنا توی خونه بودن و هیچکاری نمیکردن زنان الان جامعه بعضی ها از مرد هم مردتر هستن هم خونه داری هم کارمندی هم رانندگی و رسیدگی به تمام امورات زندگی 

❤❤ اللهم صل علی محمد و آل محمد❤❤

بیشترین دردا و عوارض های دنیا برای زنه

بیشترین درد بچه داری برای زنه اونوقت حصانت با مرده اصلا درد زایمان رو بیخیال عوارض لعنتیش رو اگه نداشتیم باز میشد تحمل کرد 

ما دردشو میگیم باشه برای تکامل بچس(پزشکا میگن) 

خدا نمیتونست یه کاری کنه تو سیستم بدن زن که حداقل  این عوارض های لعنتی نمونه برا زن  

دوستان هر تاپیک ویا نظری از این تاریخ(1400/12/0) به قبل بوده برای من نیست واسه دوستم بوده و این کاربری از همون تاریخ (1400/12/0)به بعد برای من شده