2777
2789

شما اجازه ميدين بچه تون بره پيش عموزاده همبازي خودش ، در حاليكه جاري خوشش نياد .

اخه به بچه چي ميشه گفت . اون كه از دنياي بزرگترا سردرنمياره . 

معضل بزرگ من همينه . چي بگم بهش كه به خونه خودم قانع باشه من كه دلم نمياد تهديدش كنم . نميدونم جاري چي ميگه كه بچه شو متقاعد كرده خونه خودشون بمونه ولي بچه من همش هواي رفتن نزد عموزاده شو داره!

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید بره دیگه محکمو قاطع بگو نه اجازه نداری اگه دوسداری بگو پسرعمویا دختر عموت بیاد پدرتم اجازه نمیده تنها بری

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

خب مهدکودک و پارک و کلاس نقاشی و این حرفا واسه سرگرم کردن بچه هست

نمیشه که دائم بره اینور و اونور و زحمتش گردن سایرین باشه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

خیلی بد ما ادما با خودخواهی دنیای پاک بچه ها رو خراب می کنیم  ...

ما داشتیم نمونشو کاری کردهه با بچه 8 ساله به بزرگ تر خودش توهین میکنه ....  شده پر از نفرت ...  مادرشم ب خودش افتخار می کنه .....

خیلی بد ما ادما با خودخواهی دنیای پاک بچه ها رو خراب می کنیم  ... ما داشتیم نمونشو کاری کرد ...

ميشه بيشتر توضيح بدي . منم به همين دليل تا حالا قاطعيت به خرج ندادم ، ميگم نميشه بچه رو محكوم به انزوا كرد . واقعيتش خونه ما جوري هست كه تنها همسايه مون خونه عموي بچه هاست . اگه نزارم بچه ها همديگه رو ببينن كه منزوي ميشه

در كمال تعجب ميبينم ، تماااام نگرانيهايم بيخود بود !!!!!!!سالهاااارا در حسرت ، روزهاااا را در نگراني گذراندم  در حاليكه ميتوانستم دوست بدارم و لذت ببرم  
ميشه بيشتر توضيح بدي . منم به همين دليل تا حالا قاطعيت به خرج ندادم ، ميگم نميشه بچه رو محكوم به انز ...

عزیزم خب تو خونه سرگرمش کن باهاش بازی کن عین همبازی باش براش  هواییم شد بره بهش بگو اگه بری فلان کارو دیگه نمیکنم دیگه غذای مورد علاقتو درست نمیکنم  یا بهش بگو میبرمت بیرون پارک   تقصیر جاریتونم نیست خود ادم واقعا بعضی وقتا نمیتونه با بچه خودش کنار بیاد چندتا که میشن دیگه بدتر

چن وقت به چن وقت میره  چن ساعت میمونه؟ یه ساعت با خودت ببر بیارش

چند روز يبار بهش اجازه ميدم اونم يه ساعت . بچه بي سرو صدا و آروميه پسر من ، دختر اونا زياد جيغ جيغويه ، مامانشم بيشتر به بچه من ميگه نكن ، منم كه ماخوذ به حيا خجالت ميكشم بگم  پسر من كه مثل ادم بالغ ميمونه انقدر اروم و متعادله