2777
2789

مهاجرت تحصیلی رو من برای ارشد اطلاعات دارم ولی بقیه رو نه 

اما با سرچ هشتگ های مرتبط تو اینستا هم میتونید اطلاعات جمع آوری کنید 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم کاری میخواستم بازم ممنون

خواهش میکنم 

برای آلمان رو می‌دونم پیج هایی هستن که تجربه شخصیشونو میذارن 

کاربر میگل هم هلند مهاجرت کرده با همسرش کاری رفته بودن 

فرم نوشتار کاربریشو یادم نیست ولی اسم خودش آرزو بود که اسم کاربریش هم میگل بود 

با هشتگ های مرتبط باز سرچ کنید میتونید پیج بچه هایی که کاری رفتن رو پیدا کنید 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

مهاجرت تحصیلی رو من برای ارشد اطلاعات دارم ولی بقیه رو نه  اما با سرچ هشتگ های مرتبط تو اینستا ...

عزیزم تحصیلی ارشد چی اطلاع داری ؟ راهنمایی میکنی ،من لیسانسم‌روانشناسی، کدوم کشور خوبه ، هزینه تقریبی؟

از کجا باید شروع کنم

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
عزیزم تحصیلی ارشد چی اطلاع داری ؟ راهنمایی میکنی ،من لیسانسم‌روانشناسی، کدوم کشور خوبه ، هزینه تقریب ...

بستگی به بودجه خودتون و رزومه خودتون داره 

مثلا اگه بالای یک میلیارد میتونید هزینه کنید و رزومه قوی ای دارید میتونید برای کانادا یا آمریکا اقدام کنید ( فاند و فول فاند میتونید بگیرید)

تا حدود یه میلیارد میتونید برای کشور های اروپایی و شرق آسیا مثل کره و ژاپن و چین اقدام کنید 

کشور آلمان حدودا ۷۰۰ میلیون میخواد برای اجاره ماه اول خونه تا بتونید کار پیدا کنید چون آلمان بورسیه نمی‌ده برای ارشد و اگه بده کمه 

مدارکی که میخواد ریز نمرات کارشناسی+ توصیه نامه که از اساتید کارشناسی یا جایی که کارآموزی رفتید باید بگیرید + انگیزه نامه + تمکن+ نمره زبان مثل تافل و آیلتس و... + بعضی جاها GRE هم میخواد 

تازگیا خبر رسیده آزمون تافل و جی آر ای تو ایران فعلا برگزار نمیشه 

اما یه اصل هست تو اپلای که میگن شد شد ، نشد میرم ایتالیا 

حالا چرا ایتالیا؟ چون بورسیه استانی میده ۶۰۰۰ یورو در سال 

شهریه دانشگاه صفر میشه 

میتونی به انگلیسی تحصیل کنید 

رنک دانشگاهاش هم خوبه مثلاً میلان و بولونیا بین ۱۰۰_۲۰۰ هست 

هزینه ای هم که میخواد کلا ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون هست و میشه با همون پول بورسیه زندگی کرد ( تو شهر های ارزونش نه شهر های توریستی مثل رم و میلان و ونیز و ...) حدود ۴۰۰ میلیون کلا باید به سفارت نشون بدین به عنوان تمکن مالی که بعضیا پارسال با ۳۰۰ میلیون و کمتر هم ویزا شدن ولی همون پول رو چند ماه اول تا بورسیه به حسابشون واریز بشه استفاده کردن 

بحث هزینه بیشتر مال سفارته که باید به عنوان تمکن مالی نشون بدیم 

مثلا استرالیا فکر کنم ۱۲ هزار دلار باید تو حساب باشه و به عنوان تمکن نشون بدیم 

رزومه قوی حالا چیه ، اولین چیزی که نگاه میکنن معدله بعد نمره زبان بعد مهارت های مرتبط با رشته بعد مقاله 

خیلی از بچه های روانشناسی تغییر رشته دادن برای ارشد چون برای دکتری خیلی پوزیشن های کمی داره نسبت به بقیه رشته ها( پوزیشن یعنی استاد توی یکی از دانشگاه ها میاد میگه که من فیلد تحقیقاتیم اینه و انقدر در سال پول میدم و بقیه دانشجو هایی که درسشون تموم شده رزومه شونو برای اون استاد می‌فرستن و اون استاد یکیو انتخاب می‌کنه ، این برای کانادا و آمریکا هستش که استاد محوره و دانشجو ارشد برای مقطع دکتری باید اینجوری اقدام کنه ، بعضی جاها کمیته محوره که اساتید یک دپارتمان باهم میشینن و انتخاب میکنن)  چون بخاطر اینکه این مدل پوزیشن خیلی کمه و دانشجو زیاده و رقابت زیاد میشه ، بچه های روانشناسی تغییر رشته میدن 

بستگی به بودجه خودتون و رزومه خودتون داره  مثلا اگه بالای یک میلیارد میتونید هزینه کنید و رزوم ...

ممنون عزیزم .

روسبه چطور ؟ اطلاعی دارید بخوام تغییر رشته بدم چی؟ آرمون خاصی باید شرکت کنم؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
ممنون عزیزم . روسبه چطور ؟ اطلاعی دارید بخوام تغییر رشته بدم چی؟ آرمون خاصی باید شرکت کنم؟

عزیزم هر دانشگاهی قانون خاص خودشو داره 

توی همین ایتالیا به سری از دانشگاه ها مصاحبه میکنن و بعد قبول میکنن یه سری جاهاش نه 

روسیه هم بورسیه نمی‌ده تا جاییکه من اطلاع دارم ( برای ارشد) 

کلا بورسیه برای ارشد خیلی کمه و باید گشت دنبالش ولی ناامید نشو چون تهش میشه 

شما رشتتون چیه و رزومه چی داری؟ بگو تا راهنماییت کنم واسه بورس

من تازه یک ساله لیسانس روانشناسی گرفتم ،رزومه خاصی ندارم ، میخوام کلاس زبان شروع کنم ،،

من تازه یک ساله لیسانس روانشناسی گرفتم ،رزومه خاصی ندارم ، میخوام کلاس زبان شروع کنم ،،

خوب اول باید زبان بخونی و مدرک بگیری:دوم اینکه حتما سعی کن مقاله بنویسی یا بری سرکار؛سوم اینکه برای ارشد فاند کمه ولی دکترا فاند بیشتری داره:در ضمن اگر کار بالینی بخوای بکنی در هرکشوری باید زبان اون کشور رو بدونی و بعد دوره های بالینی بگذرونی تا بتونی کار کنی؛کشور خاصی مد نظرته؟