2777
2789
عنوان

امروز شوهرم بهم گفت

411 بازدید | 30 پست

اگه بچه نداشتیم طلاق میگرفتم ازت ....دلم کبود شده ...الان دارم با گریه مینویسم لطفا دلداریم بدین .....خودمو نفرین میکنم میگم کاش نداشتم طلاق میگرفت 😭😭از طرفی با خودم میگم خدا منو ببخشه اینجور حرفی میزنم عاشق بچه هام😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا آخه؟؟؟برای چی این حرفا زده؟

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

ممکنه تو عصبانیت یه چیزی گفته باشه ته قلبش اینو نمخواد

زندگی شاید یه خواب باشه و تمام این اتفاقات یه رویا یا کابووس باشه ولی من دلم میخواد حتی اگه خواب هم باشه یه خواب شیرین باشه دلم‌میخواد ارزوهام برآورده بشه سفر برم دنیا رو بشناسم دلم میخواد از خودم راضی باشم وقتی که از این خواب عمیق بیدار شدم و چشمام باز شد و یه نسیم خنک خورد به صورتم یه لبخند درشت رو لبام بشینه و با خودم بگم آخیش چقدر لذت بردم