2777
2789
عنوان

چرا همش وارد رابطه ی سمی میشم؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 20 پست
اره اما حقم این نبود😭 من خیلی بهش خوبی کردم

عزیزم اینو باید یاد بگیری که ادم های زیادی وارد زندگیت میشن و میرن 

و باور کن بیشترشون اصلا اهمیت نمیدن که مثلا تو حالت بد بشه 

اونوثت تو به خاطر تک تکشون حالتو بد می کنی؟

وقتی اونا قدر تو ندوستن

ایا خودت هم باید قدر خودتو ندونی و برای خودت ارزش قائل نشی !

باید به جایی برسی که اصلا برات مهم نباشه فلانی بهت بدی کرد 

و به خودت بگی اون چه ادمیه که نفهمیده کی رو از دس داده 

میدونم بودن در رابطه سمی باعث میشه که فک کنی مشکل از توعه 

اما نگران نباش 

پیش ی مشاوره برو حالت خیلی بهتر میشه

گاهی دلم هیچ چیز نمیخواهد جز گپ ریز ریز با مادرم هی من حرف بزنم، هی او چای تازه دم بریزد، هی چای ام سرد بشود هی دلم گرم 🫀 آنجا که چای ات سرد میشود و دلت گرم "خانه مادر" است💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی مهربون آرومم کرد حرفات درست میگی

خواهش می کنم عزیزم

ان شالله دل خودت پر از شادی و امید باشه🌹❤

اینجا پایان کار نیس🖐🏻

گاهی دلم هیچ چیز نمیخواهد جز گپ ریز ریز با مادرم هی من حرف بزنم، هی او چای تازه دم بریزد، هی چای ام سرد بشود هی دلم گرم 🫀 آنجا که چای ات سرد میشود و دلت گرم "خانه مادر" است💕
یعنی چجوری دقیقا؟  

اینکه اشتباهات  و کمبود ک اونطرف داشت مطمین باش دومی نداره بیشتر باهاش می‌رفتی ک میشناختی و اینکه دقیقا چی میخواستی از طرفتو شناخت بیشتر بعد وارد رابطه جدی بشی  زود دل نبند و وابسته ک بعد بخواب زجر تک تک افراد اشتباه زندگیت بکشی و اذیت باید عاقل‌تر از این حرفا باشی ک بخوای بچگانه رفتار کنی 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.