2777
2789
عنوان

خانوما بیایین کمکم کنید😭

81 بازدید | 9 پست

من خارش داشتم دکترم نیس رفتم داروخونه پماد کلوتریمازول گرفتم دیشب استفاده کردم امروز بدتر شدم دلیلش چیه 😭😭😭

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

با اولم نیس ک از این پماد استفاده میکنم

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼

پماد دست ب یکی هست.حالا روزی دو سه بار استفاده کن.اولش همینجوره

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید عفونت پنیری گرفتی چون هر عفونتی دارو متفاوت داره و اگه اشتباه استفاده کنی بدتر میشه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
پماد دست ب یکی هست.حالا روزی دو سه بار استفاده کن.اولش همینجوره

یعنی طبیعیه 

شاید عفونت پنیری گرفتی چون هر عفونتی دارو متفاوت داره و اگه اشتباه استفاده کنی بدتر میشه

نه ترشح زرد دارم

یعنی طبیعیه 

اره اوایلش داره اثر میکنه.لباس زیر نپوش دامن بپوش ازاد باشی

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
اره اوایلش داره اثر میکنه.لباس زیر نپوش دامن بپوش ازاد باشی

واییی خدا کنه دارم میمیرم یعنی😭😭😭

نه ترشح زرد دارم

عفونت داخلی داری پس باپنیری وسطحی این پماد خوب میشه.چون ترشح زرده حتما دکتر برو بادارو باید رفع شه

عفونت داخلی داری پس باپنیری وسطحی این پماد خوب میشه.چون ترشح زرده حتما دکتر برو بادارو باید رفع شه

دکترم تا سر برج نیس😭😭