2777
2789

سلا بچه های گل نی نی سایت 

من روز ۱۰ پری دوتا فولیکول ۱۳ و ۱۱ داشتم که بردم دکتر نشون دادم گفت  عالیه  تا روز ۱۳ پری این فولیکول میشه ۱۹  اونموقع  آمپول هاش سی جی استفاده کن  و ۲۴ ساعت بعدش شروع کن به نزدیکی...

من همه این کارا رو انجام میدادم این ماه کلومیفن و عرق فراسیون هم استفاده کرده بود

دیروز ۱۶ پری بود یه سونوی دیگه انجام دادم گفت الان یکی از فولیکولات بالغ شده و تخمک آزاد کرد تو باید یه فولیکول بالای ۱۵ هم داشته باشی که نداری و تخمدانت انگار پلیکیستیکه...

بنظر شما امکان داره هردوتا فولیکول تخمک آزاد کرده باشن ؟؟؟؟؟؟؟

این ماه بالای ۵ بار سونو شدم و هر سری گفتن دیگه پلیکیستیک  نیستی و کاملا درمان شدی

و مکان داره آمپول هاش سی جی باعث این موضوع باشه؟؟

یا که بنظرتون میشه لقاح صورت گرفته باشه و تخمک بارور شده باشه؟؟؟؟

پلی کیستیک که درمان نمیشه

من  بخاطر عوارض آمپول جلوگیری  پلیکیستیک شد یه مدت دارو خوردم و بعد از اون هر چی سونو دادم گفتن اصلا اثری از این موضوع نیست و هردوتخمدانت کاملا نرمال و طبیعی هستن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من  بخاطر عوارض آمپول جلوگیری  پلیکیستیک شد یه مدت دارو خوردم و بعد از اون هر چی سونو دادم ...

عزیزم پلی کیستیک بودن بخاطر هیچ دارویی نیس از بدو تولد همراه آدمه. کم کم در سن بزرگسالی خودشو نشون میده. و تا جایی که من میدونم اصلا درمان قطعی نداره فقط کنترل میشه.

امیدوارم تو واقعا درمان شده باشی. ولی بنظرم جایی که سونو میری رو عوض کن.

احتمالش هست دوتا تخمک آزاد شده باشن  امیدوارم مثبت بشی گلم

عزیزم پلی کیستیک بودن بخاطر هیچ دارویی نیس از بدو تولد همراه آدمه. کم کم در سن بزرگسالی خودشو نشون م ...

آخه عزیزم من یه بچه دارم   بدون هیچ دارویی  همون ماه اول باردار شدم همون موقع هم سونو زیاد دادم جاهای معتبر  ولی اصلا همچین مشکلی نداشتم

دکتر گفت ممکنه از عوارض آمپول جلوگیری باشه

ممنونم از راهنماییت عزیزم❤️❤️❤️