2777
2789
عنوان

شما بودین واکنشتون چی بود؟

432 بازدید | 35 پست

موقع عید  مادر شوهرتون برای همه نوه های دختری وپسریش کفش میخره بجز بچه های شما، در حالیکه وضع مالی شما خیلی بده،و بقیه وضعشون از شما خیلی بهتره، واکنش شما چی هست الان؟

همه از من  متنفرن و همش تقصیر منه 😔🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطع رابطه

روز مرگم هرکه شیون کند از دور وبرم دور کنید همه را مست و خراب از می انگور کنید جای تلقین بر بالای سرم دف بزنید شاهدی رقص کند جمله شما کف بزنید روز مرگم وسط سینه من چاک بزنید اندرون دل من یک قلمه تاک زنید روی قبرم بنویسید وفادار برفت ن جگر سوخته ی خسته از این دار برفت

مادرشوهر خواهرم اینکارو کرده

من خیلی خیلی ناراحت شدم

میدونم وظیفش نیست بخره، ولی واقعا ناراحت کنندست،برای همه خریده جز دوتا بچه خواهرم، درحالیکه وضعشون خیلی بده

دامادمون کارگره،یه هفته سرکاره یه ماه بیکار، خواهرم با وجود حاملگی پر خطریکه داره، صنایع دستی درست میکنه،کمک خرجه

هیچی! خب نخریده زوری که نیس بیخیال خدا به خودت بدع

زوری نیست خودم خوب میدونم، ولی خدایی ناراحت نمیشدی،فک واسه همه خریده جز بچه های تو درحالیکه وضع تو از همه بدتره

دیگ خونشون نمی رم

تو یه حیاط باهم زندگی میکنن، نمیدونم واقعا چطور دلش انقد سنگ بوده، من دلم واسه دشمنم میسوزه وقتی میدونم وضع مالیش افتضاحه، دوس دارم کمکش کنم،اگه از دستم بر بیاد

زوری نیست خودم خوب میدونم، ولی خدایی ناراحت نمیشدی،فک واسه همه خریده جز بچه های تو درحالیکه وضع تو ا ...

میدونم چی میگی

ولی من میگم ادم باید توقعشو از اطرافیان به صفربرسونه اینجوری مغزش اروم ترع

حالم خوبه مثِ مریضی کع میگفت خوبم، اما مُرد..🥀