2777
2789

چند روز پیش یه گنجشگ اومده بود در خونمون نشسته بود

گنجشکی که نمیتونی بگیریش نشسته بود 

اصلا نمیفهمم چرا 

دوبار هم گریه اومده لود گفتم بشین برات غذا بیارم غذا بردم براش بعد رفتم دیدم رفته

همسرم آوردش خونه 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا یه کم جون بگیره میذارمش تو خیابونو.شیراز بودی میومدی میبردیش.

این پراش قیچیه وگرنه مشکلی نداره😅بزار دیوار اهداش کن بع کسی یا تو محلتون کسی کفتر داره بده به اون

کاربری دست۱۰نفر میباشد

اینو باید همونجا که پیدا کردی ول کنی بره خونش الان صاحبش دلش خونه کفتر بازا عجیب وابسته هستن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
😁

من یاکریم زخمی دیدم بردمش دامپزشکی یکی دو روز مراقبش بودم، بعد گذاشتمش رو درخت زبون گنجشک پیش گنجشکا بمونه اینجوری هم حوصله ش سر نمیرفت هم گربه نمیرفت سراغش

بعد از یکی دو ساعت نگاه کردم رو شاخه ها رو نبود پرواز کرده بود😍

اصلاَ پرنده یا حیوان زخم و زیلی و دست و پا شکسته می بینم حالم گرفته میشه🥲🥲