الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زوری نیست خودم خوب میدونم، ولی خدایی ناراحت نمیشدی،فک واسه همه خریده جز بچه های تو درحالیکه وضع تو ا ...
قطعا ناراحت میشدم
به شوهرم میگفتم خوب مادرشو بشناسع
اصولاً آدم بی پول باشه وضعش خوب نباشه هیچ کس به آدم محل نمیده حتی خواهر یا برادر
دیدم و کشیدم که میگم
فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی جون دلم 🥺🥺
هیچی لبخند می زدم می گفتم دستتون درد نکنه اونا هم اگه نشون می دادن می گفتم مبارکتون باشه بعد تلاش می کردم تا برای بچه هام بهترین کفش بخرم اینطوری بچه هامم یاد می گرفتن حسود نباشن
مادرشوهر خواهرم اینکارو کرده من خیلی خیلی ناراحت شدم میدونم وظیفش نیست بخره، ولی واقعا ناراحت کنند ...
مادرشوهر نفهم و اذیت کن دیده بودیم نمونش مادربزرگ خدابیامرز خودم و خداییش مادربزرگ نفهم ندیده بودم همین مادربزرگم خیلی مادرشوهر بدجنسی بود در حق عروسش ولی برا ما ک نوه هاش بودیم فقط مهربونی ازش یادمه
توکل و توسل برام معجزه کرده ...خدایا شکرت بخاطر همه چی عاشقتم پروردگار مهربونم
عزیزم خیلی از سوءتفاهم ها با صحبت کردن حل میشه.خواهرتون بگه بهش که ناراحت میشن ازین فرق گذاشتن.بگن من توقعی ازتون ندارم ولی اینکار باعث ناراحتی مون میشه .بگه شوهرم خیلی ناراحت میشه.دلیلش چیه که اینطور رفتار میکنید.بنظرم بهترین راه حرف زدنه.نه فکر و خیال الکی.شلید حق با مادر شوهرش باشه و خواهرتونم قانع بشه .
دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلوشکسته ایم.