2777
2789
عنوان

افتادگی دریچه ی میترال و پی وی سی

206 بازدید | 14 پست

سلام دوستان ‌کیا این مشکل را دارن من اکو و نوار قلبم و هولترم خوب بود فقط گفت افتادگی دریچه ی میترال دارم گاهی باعث میشه ضربان قلبم را ی جور دیگه حس کنم مثلا یکی نزنه یا دوتا محکم پشت سر هم بزنه جوری که وحشت کنم زمان ناراحتی و استرس هم بدتر میشم دکتر فقط پرانول داده بود هیج فایده نکرد بیایید ببینم کی مثل منه چیکار کردین 

از لج کسی خودتونو تو چاه نندازید راهی که میرین برگشت نداره من از ۱۷ سالگی به بعد  زندگی کردم اما نه اون زندگی که میخواستم انگار همون تابستون تا الان زمان راکد شد و همه چی برام عین ی خواب میگذره

و اینکه دو سه سالی هست اینجوریم 

از لج کسی خودتونو تو چاه نندازید راهی که میرین برگشت نداره من از ۱۷ سالگی به بعد  زندگی کردم اما نه اون زندگی که میخواستم انگار همون تابستون تا الان زمان راکد شد و همه چی برام عین ی خواب میگذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چندسال پیش متوجه شدم

دوهفته پیش دوباره اکو و نوار قلب و تست ورزش و ... دادم

دکترم گفت چیز خاصی نیست

ولی من دست چپم درد میکرد و گاهی اوقات سِر میشه... بعضی وقتا فک میکنم قلبم سوراخه... دکتر گفت نه چیزی نیست

وقتی بترسم یا استرس و ... یا عصبی بشم دست چپم سر میشه

منم چندسال پیش متوجه شدم دوهفته پیش دوباره اکو و نوار قلب و تست ورزش و ... دادم دکترم گفت چیز خاصی ...

بعضی وقتا پرانول ۱۰ میخوردم. دکتر که رفتم برام پرانول ۲۰ نوشت گفت صبح و شب یکی.... البته منیزیم جوشان هم تجویز کرده بود.

من از ١5 سالگی تا الان که 33 سالمه مشکلو دارم

امسال خیلی بدتر درد شد

نمی تونم گریه کنم، اگه ناراحت بشم بشدت درد میگیره قلیم

دکتر گفت چیز خاصی نیست، هر ۶ ماه بیا چک کنم، ولی نرفتم

منم همین حسو دارم خیلی بد میزنه فقط نوار قلب دادم دکتر بهم متورال داد ولی بهترنشدم

شماهم ضربان را مثل من‌حس میکنی ؟

شماهم این مدل تپش که میگم را تجربه میکنید؟خیلی میترسم و نگرانم گاهی تو پایین گلوم تو اون گودی هم حس میشه این مدل تپش که میگم