2777
2789
عنوان

شوهر اوردم براتون

592 بازدید | 24 پست

بعد بگین فلافل بده 🙁😒شمارشو خاسی بگو 🙁

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  

😂😂😂😂😂

لطفا امضای من کامل مطالعه بفرمایید. من تو شرایط بحرانی هستم و خیلی دارم درد می کشم؛تو رو به جان عزیزتون اذیتم نکنید؛سر به سرم نذارید؛بحث نکنید؛میام اینجا خوش بگذرونم؛مشکلاتم یادم بره؛اینجا رو هم ازم نگیرید؛حق می دم بهتون اگر دوستم نداشته باشید؛ولی خواهش می کنم اگر نظرم یا تاپیکم دوست نداشتید نیاید باهام بحث و دعوا و مخالفت کنید یا متلک بندازید؛ممنونم. خدایا قربونت برم با رحمت بی کرانت دریابم.♥️پ.ن:عکس پروفایلم عکس خودم نیست؛عکسی هست که دوست داشتم.شما هم دوست داشتید دانلود کنید،حتی اگه دوست داشتید برای پروفایل صفحه خودتون انتخابش کنید،من راضیم.بیاید بین اين روزهای پر غصه پناه و آرامش هم باشیم. پ‌.ن آخر:کاربر قدیمی که قاصدک صورتی اسمش بود و چند سال پیش تعلیق شد من نیستم،و فقط اسم مستعار من با این خواهر گلم مشابه هست،گفتم که در جریان باشید،مخلص همه دوستان گل.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قدیمه که 😙😙😙

نو که میاد به بازار کهنه میشه پشت خطی    میشه تماس بی پاسخ   میشه عه  مگه زنگ زدی؟؟؟میشه الان جایم خودم زنگ میزنم  میشه مشترک مورد نظر شما دستگاهش خاموشه  ولی خودش بدجور روشنه !!!😔😔   زندگیم فدای لبخند های پسرم 😁😁 پسرم به امید روزی زنده ام  که بزرگشی و پشتم باشی   عزیز دلم  😘😘😘

😂😂😂تکراریه ردش کردیم که ....

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

این با ملاک هام هم خوانی نداره،کنکله😂😂😂😂😂

لطفا امضای من کامل مطالعه بفرمایید. من تو شرایط بحرانی هستم و خیلی دارم درد می کشم؛تو رو به جان عزیزتون اذیتم نکنید؛سر به سرم نذارید؛بحث نکنید؛میام اینجا خوش بگذرونم؛مشکلاتم یادم بره؛اینجا رو هم ازم نگیرید؛حق می دم بهتون اگر دوستم نداشته باشید؛ولی خواهش می کنم اگر نظرم یا تاپیکم دوست نداشتید نیاید باهام بحث و دعوا و مخالفت کنید یا متلک بندازید؛ممنونم. خدایا قربونت برم با رحمت بی کرانت دریابم.♥️پ.ن:عکس پروفایلم عکس خودم نیست؛عکسی هست که دوست داشتم.شما هم دوست داشتید دانلود کنید،حتی اگه دوست داشتید برای پروفایل صفحه خودتون انتخابش کنید،من راضیم.بیاید بین اين روزهای پر غصه پناه و آرامش هم باشیم. پ‌.ن آخر:کاربر قدیمی که قاصدک صورتی اسمش بود و چند سال پیش تعلیق شد من نیستم،و فقط اسم مستعار من با این خواهر گلم مشابه هست،گفتم که در جریان باشید،مخلص همه دوستان گل.
این با ملاک هام هم خوانی نداره،کنکله😂😂😂😂😂

حالا ی دیت برو شاید پسند کردی🤤

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  
هنوز زن نگرفته

عععه😁😁😁

نو که میاد به بازار کهنه میشه پشت خطی    میشه تماس بی پاسخ   میشه عه  مگه زنگ زدی؟؟؟میشه الان جایم خودم زنگ میزنم  میشه مشترک مورد نظر شما دستگاهش خاموشه  ولی خودش بدجور روشنه !!!😔😔   زندگیم فدای لبخند های پسرم 😁😁 پسرم به امید روزی زنده ام  که بزرگشی و پشتم باشی   عزیز دلم  😘😘😘
جورش کنم برات 

ن باو شوهر دارم و بچه😗☺☺☺

حالا ی دیت برو شاید پسند کردی🤤

من نموخوام،این یک طوری آگهی زده انگار می خواد کفش بخره،مردی که اینطوری واسه زن گرفتن اقدام می کنه دیگه باقی کارهاش معلومه😬🤦🏻‍♀️😂