2777
2789

خانواده شوهر من خیلی مذهبی و خشکن پدرشوهرم به خودش اجازه میده راجب استایل من حجاب من نظر بده تو بحث یبار بهم برگشت گفت هرزه چون سوار ماشین شوهر خواهرم شده بودم😑

توی جمع خانوادگی شون همه بد بد نگاهم میکنن پشت سرم حرف میزنن کلا چشم دیدن منو ندارن

افکار بشدتتتت قدیمی 

چند وقت دیگه هم عروسی دوستمون دعوتیم مادرشوهرمم هست من مجبور شدم بخاطر اونا لباس حجاب دار بپوشم با اینک مجلس زنونه س

حالا نامزدم میگه چون مامانم هست باید توربان هم بپوشی🤦🏻‍♀️

بخدا یه مدت دیگه عروسیمه خجالت میکشم اینا خانواده شوهرمن خیلی چیپ و بی فرهنگ و بی کلاسن

منم بلانسبت ر یدم با این خانواده شوهرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب انتخاب باید هم کفو میبود که اشتباه انتخاب کردین

کاری نمیشه کرد

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

قبل ازدواج باید این تفاوت و اختلالات فرهنگی رو می‌دیدن و در نظر می‌گرفتین 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

خب چرا با اینا ازدواج کردی وقتی عقایدت اینقدر فرق می‌کنه 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

وقتی فرهنگت متفاوت بود نباید ازدواج میکردی

اسمم ناز 🫠🍓🎀🧚🏻‍♀>A girl with big goals                           تآروت میگیرم 🐈‍⬛🕯و مسلط به سه زبانم🫳🏻💖🪄أَنْتَ كَهْفِي🌛    کلاس های:ویولن🎻|بازیگری🎭|کامپیوتر💻|زبان انگلیسی🌍|میرم🙌🏻

بخاطر مذهبی بودنشون نیست از بی فرهنگی شونه وگرنه تو اسلام تهمت زدن به زن پاکدامن گناه خیییلی بزرگیه حتی تو خوده قرآنم گفته شده 

وگرنه خانواده هایی هستن که واقعا مذهبی ان اما عروسشون بدحجابه و هیچ دخالتی تو لباس پوشیدن عروسشون نمیکنن

عزیزم قبل ازدواج باید دقت میکردی تو انتخابت 

وقتی می‌دیدی کلا باهم فرق دارین ازدواج نمیکردی

یارِ   ^^ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^^           ماه                                                                

خانواده شوهرت چقدر عقب مونده هستنچرا باهاش ازدواج کردی

عقب مونده نیستن، اعتقاداتشون با خانوم پناه فرق داره.. یڪ سطح نیستن متفاوتن

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم