2777
2789
عنوان

با مامانم دعوام شده

115 بازدید | 13 پست

سر یه چیزی با مامانم دعوام شد سر ناهار، قهر کردم رفتم تو اتاقم..

مامانم خیلی عصبانی شد داد زد خیلی بدردنخوری بهم فحش هم داد 

شب دوباره باهاش حرف زدم بازم فایده نداشت... 

خیلی ازم حرص داره میگه جلوت شل اومدم ایندفعه درستت میکنم 

بچه نیستم ۲۱ سالمه

آیا تقصیر منه؟؟ ازش معذرت خواهی کنم یا بریم پیش روانشناس؟

کل کل نکن

همین

عذرخواهیم بلافاصله کنی بدتر میشه

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ما مامانا مثل مادرای قدیم صبوریم و با حوصله و نه بچه های امروز مودب و بی زبونن

نمیدونم مقصر کدومتونین ولی مدارا کن شاید کم اورده اینجوری واکنش داده

امروزه مشکلات زندگی خیلی زیاد شدن فشار سختی رو دوش پدر مادررست جو جامعه هم خرابه

حق بده زود از کوره در بریم حرف بد بزنیم

شما بزرگی کن برو از دلش درار نمیخواد هم کار خاصی کنی

عادی برخورد کن ازش یه سوال بپرس یا کمکش یه کاری کن بدونه قهر نیستی

هیچی تو دلش نیست یه لحظه عصبانی شد

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

نه ما مامانا مثل مادرای قدیم صبوریم و با حوصله و نه بچه های امروز مودب و بی زبونننمیدونم مقصر کدومتو ...

میخواستم امروز براش گل بگیرم پشیمون شدم 

گفتم شاید بدتر شه جنبه نداشته باشه..

خودمم قبول دارم مشکل دارم ولی نباید تا این حد توهین کنه تا حالا بهم نگفته بود بدردنخور

از چه نظر بدتر میشه؟ کل کل که من طاقت اینو دارم تا یه هفته حرف نزنم ولی نمیشه بچه آخرم همه ازدواج کر ...

ینی مامانت حس میکنه خودش کار اشتباهی نکرده

بزار یه روز یا دو روز بگذره تا اروم بشه

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
میخواستم امروز براش گل بگیرم پشیمون شدم گفتم شاید بدتر شه جنبه نداشته باشه..خودمم قبول دارم مشکل دار ...

گل و چی نمیخواد

منم با پسرم که نووجونه و زود عصبی میشه و بلند جواب میده بعضی وقتا برخورد بد دارم برا همین میگم هیچی تو دل مادرتون نیست

ولی پسرم بعد چند ساعت میاد ازم یچیزی میخواد یه سوالی میکنه انگار نه انگار اتفاقی افتاده بی تفاوت باش

زووم نکن سر قهرتون نذار کش دار بشه

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

گل و چی نمیخوادمنم با پسرم که نووجونه و زود عصبی میشه و بلند جواب میده بعضی وقتا برخورد بد دارم برا ...

خب چرا به بچه هاتون چیز میگید 😐

تو این جور موارد باید بچه تونو به نفس عمیق و آروم شدن دعوت کنید. ما نوجوون و جوونیم خریم نمیفهمیمم شما کوتاه بیایید دیگه

همیشه باهم یکم بحث داریم ولی این بار بد بود 

میترسم تا اخر عمر باهام بد بشه به هرحال مجردم 

همیشه خودش میگه من تا حالا با مامانم بلند صحبت نکردم 

براش گل بگیرم یا کادو حل میشه؟ 

مادرا شما بگین چی دوست دارید براتون بگیرن بچه هاتون از دل تون دربیارن