2777
2789

پسرم زود به دنیا اومد با وزن ۱۷۵۰ الان دو ماهشه تا الان شیر خشک ببلاک پی دی اف دادم خوب بود بهش هم عادت کرده اما متاسفانه ازش پیدا نمیشه خیلی گشتم نیست

الان چی بهش بدم از این به بعد ؟

شیر خشکی که خوب وزن بگیره 

بعد اینکه شیر خشکش رو عوض کنم اذیت میشه؟

🥰😍😍😉🙃

پسر من ببلاک معمولی میخوره بهش میسازه

نان یبوست میکرد 

گیگوزم رنگ مدفوع رو تغییر میداد

در یک گویش محلی ، به زنان باردار " دو جان "  میگویند ،  " دو جان " شدن را برای تمامی زنان آرزومندم ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم بايد با دكترش مشورت كنيد اون با توجه ب وزنش بهتون ميگه چ شيري بهش بدين سر خود عوض نكنين 

چرا شير خودتو نخورد،؟؟

نازگل جانم 🌸تك گل باغ زندگيم🤱🏼مرحم دردام توي تمام بيكسيم❤️از خدا ميخوام دختركم دلبركم عمرت يلدايي دلت دريايي و روزگارت بهاري باشد...💋
من به دخترام تا8ماهگی شیزرخشک نان دادم دیگه از8ماه به بعد غذا دادم

یعنی کلا دیگه شیر نخوردن از ۸ ماهگی؟

بچه منم ۸ ماهه س 

در یک گویش محلی ، به زنان باردار " دو جان "  میگویند ،  " دو جان " شدن را برای تمامی زنان آرزومندم ❤
برادر زاده ی منم نان میخورد. یبوست داشت. طفلی گریه میکرد 🤕

بله نان خیلی یوبس میکنه

من تا ١سالگي نأن دادم بعد از يمسالگي از اين يارانه اي هاي پاكتي براش ميخريم شيرين تر بودن تعمشونو دوست داشت

نازگل جانم 🌸تك گل باغ زندگيم🤱🏼مرحم دردام توي تمام بيكسيم❤️از خدا ميخوام دختركم دلبركم عمرت يلدايي دلت دريايي و روزگارت بهاري باشد...💋
عزيزم بايد با دكترش مشورت كنيد اون با توجه ب وزنش بهتون ميگه چ شيري بهش بدين سر خود عوض نكنين  ...

شیر خودمم بهش میدم اما چون نسبت به سن وزن خیلی کمی داره دکتر گفت شیر خشک کمکی بهش بدم 

دکتر گفت آپتامیل اما نمیخوره

🥰😍😍😉🙃
شیر خودمم بهش میدم اما چون نسبت به سن وزن خیلی کمی داره دکتر گفت شیر خشک کمکی بهش بدم  دکتر گف ...

اها درسته اصلا شير خودتو قطع نكن اون ويتامين خواس خودشو داره ك برا بچت لازمه

پس نان رو نمیدم بخش چون جدیدا دو روز یه بار دفع داره بدتر میشه

ببلاک معمولی یا آپتامیل رو امتحان کن 

کم بهش بده اول 

من تا ١سالگي نأن دادم بعد از يمسالگي از اين يارانه اي هاي پاكتي براش ميخريم شيرين تر بودن تعمشونو دو ...

پاکتی هادیگه نیستن ، موجود نمیکنن