2777
2789

سلام من ۱۹ سالنه تازه جداشدم ۳ماهی هس عاشق یه آقا شدم ک مذهبی و مغروره من ازطریق یه پیچ فیک بهش پیام دادم دیرم اهلش هس ولی راهش ینی صیغه ولی خب من معرفی میکردم نمیخاست تا گذشت و گذشت گف بیا یکجایی ببینمت گفتم مند ببینی دیگه بعدش روی نگاه کردن بهمو نداری هم من و هم تو گف بیا گفتم فکل بده برام بد نشه گف باشع منم رفتم اولش دعوا بود بعد رفتیم باغ یجورایی باهم رل زدیم ولی خیلی کم پیام میده میگه من اینجوریم ولی کلا راستم میگه چیکا کنم جذبم شه من عاشقشم اینم بگم ۳۲سالشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بترس از این مذهبی هاایی ک رل رو هم ازاد میدونن 

دختری با روحیه قوی در برابر سد مشکلات 🌸🌸👍کار نشد نداره من برا اهدافم میجنگم 💖💖 امروز بخند فردا گریه کن 🌸🌱🌱ورزشکار 💕  ملکه ای ک دوباره تاج گذاری کرد 👸
اون اول نمی‌دونست من هستم 

توی اصل قضیه فرقی نمیکنه 

عزیزدل در رابطه با سوالت نمیدونم ...  

میبخشین ، عذر میخوام که مداخله میکنم اما شما هنوز خیلی جوونی و فرصت آشنایی با آدمای خیلی بهتری رو داری 

ضمن اینکه یکبار جدا شدی بیشتر باید محتاط باشی 

حقیقتا من حس خوبی به ایشون ندارم بنا به نوشته هاتون ... 

🖇🧡...