2777
2789
عنوان

یه سوال از اقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 88 پست

مردا تیز تر از این حرفان عزیزم

این ترفند که یهو رفیقت بیاد بگه وای این همون پسرست که خوشت میاد ازش بعد تو به دوستت بگی هیس ساکت شو(از پیش تعیین شده)

یا اینکه یه چیز بگی که مثلا از دهنت در رفته عین فیلما بعد الکی خجالت بکشی😂😂😂تکراری شده

نخ که هیچ کلاف دادنه

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یهو از دهنش پریده

ولی من باشم فکر میکنم عمدا کرده مخصوصا با اون حرکت اخرش

مردم به ارزوهاشون جامه ی عمل می پوشونن ،من حـتــی نتــونـستـم یه شورت پاش کنمـ🖤 از لحاظ روحــے احتیاج دارم بعضی فامیلارو انفـامیل کنم.**دیگه تو سن کم انقدر خراب نباشید بخدا دنیا اونقدراهم کوتاه نیس!!!!**کاش دلیل چت نکــردنت با من ڣـڶج شدنت باشه(:**   +دلم واست تنگ شده میخوام برگردیم به اون روزا                       - اون روزا دیگه شب شده؛/شبت بخیر عزیزم):                           دانلود یکی که این روزا جــــام زندگـــی کنه💻..یه سری از تاپیکام درمورد دخترخالمه که قبلا راجبش توضیح دادم💙

من خانوم هستم وقتی مجرد بودم 

یک‌بار به یک پسره که گارسون بود گفتم واااقعا خیلی خوشگل بود 

و بسیار سر به زیر!

موقع رفتن بهش گفتم ممنون از پذیراییت خیلی خوشگلی 

سرشو انداخت پایین از خجالت یه لبخند هم زد 🥺🥺 هیچوقت یادم نمیره 

مطمئنم کلی بهش اعتماد به نفس دادم

ناراحت که نه ولی خودشونو بالا نمیگیرن ؟که بگن ها فلانی از من خوشش میاد و بالاتر بگیرن خودشونو

چرا صدرصد

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻