2777
2789
عنوان

دیگه از زندگی لذت نمیبرم😓

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 48 پست
بله من مشکل دارم و نمیتونم هضم کنم. واین که از هیچی لذت نمیبرم پس از بچه هم لذتی نخواهم برد

لذت بردن از زندگی به خودمون بر میگرده. ما خودمون با رفتار و کردارمون. باید بتونیم به هم عشق بورزیم .گذشت داشته باشیم .چند ساله ازدواج کردین ؟

مهربان اما جدی و جذاب اما سنگین باش . خوش قلب باش ولی ساده  نه و صادق باش  ولی دروغگو هرگز.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغلی . مالی ؟ عشقی ؟؟؟ هیچی ؟ آرامش خیلی کلیه .

خوب این که کسی دوستم داشته باشه اما الانم کسی نداره

یا این که تو کارام موفق بشم که نشدم

این که با کسی که ازدواج میکنم خوشبخت بشم که اونطور که میخواستم نشد

۲ ساله خونه خودمم

بشینین با هم توافق کنید که کی بچه بیارین و خواسته های خودتو بهش بگو و از زندگی لذت ببر و خواسته همسرتونم برآورده کن

مهربان اما جدی و جذاب اما سنگین باش . خوش قلب باش ولی ساده  نه و صادق باش  ولی دروغگو هرگز.
باشه حتما امشب یا فردا این کارو میکنم.میدونی خجالت میکشم از این که با خدای خودم راحت حرف بزنم

اگر بدونی چقدر خدا بهت مشتاقه یک لحظه ام تلف نمیکردی فکر میکنی اونکه آفریدت نمیدونه ترس هاتو غم هاتو تک تکشون رو میدونه و میفهمتت

بشینین با هم توافق کنید که کی بچه بیارین و خواسته های خودتو بهش بگو و از زندگی لذت ببر و خواسته همسر ...

همش میگه ۴ سال صبر کردم.😕با زمان عقد حساب میکنه 😒 انتظار داشته از روز اول عقد اقدام کنیم😡

همش میگه ۴ سال صبر کردم.😕با زمان عقد حساب میکنه 😒 انتظار داشته از روز اول عقد اقدام کنیم😡

خب با هم تفاهم کنید یکسال دیگه .توی این یکسال هم هر لذتی خواستی ببر .تازه بچه خودش هم لذته

اگر بدونی چقدر خدا بهت مشتاقه یک لحظه ام تلف نمیکردی فکر میکنی اونکه آفریدت نمیدونه ترس هاتو غم هاتو ...

انقدر کم کاری کردم که روم نمیشه و انقدر تنبلم که میدونم بازم کم کاری میکنم دلم آروم نمیگیره نمیدونم باید چیکار کنم

خب با هم تفاهم کنید یکسال دیگه .توی این یکسال هم هر لذتی خواستی ببر .تازه بچه خودش هم لذته

منم نگران همینم.با خودم میگم لذتی نبردم تا الان لحظه هام داره میگذره اگر بچه هم بیاد دیگه درگیر اون مییشم و وقتی برای خودم نمیمونه

منم نگران همینم.با خودم میگم لذتی نبردم تا الان لحظه هام داره میگذره اگر بچه هم بیاد دیگه درگیر اون ...

خب یکسال زمان کمی نیست هر لذتی دارید ببرید و حداقل ۶ ماه حاملگی هم مشکلی نیست میشه یکسال و نیم .زندگیتونو تلخ نکنید با هم‌کنار بیاید و از بودن در کنار هم نهایت لذت رو ببرید.

خب یکسال زمان کمی نیست هر لذتی دارید ببرید و حداقل ۶ ماه حاملگی هم مشکلی نیست میشه یکسال و نیم .زندگ ...

درسته چند ماه پیش با خودم فکر کردم که اگه سال دیگه بچه دار بشم پس باید نهایت لذت رو ببرم اما موفق نشدم تو این چند ماه لذتی ببرم

درسته چند ماه پیش با خودم فکر کردم که اگه سال دیگه بچه دار بشم پس باید نهایت لذت رو ببرم اما موفق نش ...

خب لذت ببرید .مگه چی میخوای که برآورده نمیشه