2777
2789
عنوان

دیگه از زندگی لذت نمیبرم😓

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه احساس میکنم شوهرم دیگه دوستم نداره و باهام سرد رفتار میکنه

خب باهاش صحبت کنید و دغدغه خودتونو بهش بگید البته بدون دعوا و عصبانیت .باعشق و محبت و زبان نرم و با عقل و منطق

مهربان اما جدی و جذاب اما سنگین باش . خوش قلب باش ولی ساده  نه و صادق باش  ولی دروغگو هرگز.
خب باهاش صحبت کنید و دغدغه خودتونو بهش بگید البته بدون دعوا و عصبانیت .باعشق و محبت و زبان نرم و با ...

گفتم بهش لج کرده میگه بچه میخوام اما چه ربطی داره به این که باهام بدرفتاری کنه و بخواد بهم بی توجهی کنه؟

خوشم اومد از نگاهت یکم بیشتر بگو 

وقتی دلت میگیره و فکر میکنی دیگه هیچ چیز زیبا نیست بدون این آخرین تلاش خداونده واسه اینکه باهاش حرف بزنی از دنیا نا امیدت میکنه تا بهت بگه دنیا ارزش امید تورو نداره میگه نگاهم کن که هیچ چیز و هیچکس غیر از منِ خدا ارزش نگاه تورو نداره چونکه از روح خودش از جان خودش در تو قرار داده شده و این تو هستی که باید بی نهایت بودنت رو باور کنی فخر عالم بودنت رو بپذیری خوب نگاه کن ببین هرچیز دورو برت هست از کوه و آسمان و دریا برای تو خلق شده تا در خدمت تو باشه....خدای رحمان رحیم منتظرته...قرانتو باز کن ببین چه آیه ای برات میاد

وقتی دلت میگیره و فکر میکنی دیگه هیچ چیز زیبا نیست بدون این آخرین تلاش خداونده واسه اینکه باهاش حرف ...

باشه حتما امشب یا فردا این کارو میکنم.میدونی خجالت میکشم از این که با خدای خودم راحت حرف بزنم

گفتم بهش لج کرده میگه بچه میخوام اما چه ربطی داره به این که باهام بدرفتاری کنه و بخواد بهم بی توجهی ...

فرمایش  شما درسته ولی مگه شما با داشتن بچه مشکلی دارید؟ اکثر وقت ها بودن بچه به کانون خانواده کمک میکنه تا محکم تر بشه

مهربان اما جدی و جذاب اما سنگین باش . خوش قلب باش ولی ساده  نه و صادق باش  ولی دروغگو هرگز.
فرمایش  شما درسته ولی مگه شما با داشتن بچه مشکلی دارید؟ اکثر وقت ها بودن بچه به کانون خانواده ک ...

بله من مشکل دارم و نمیتونم هضم کنم. واین که از هیچی لذت نمیبرم پس از بچه هم لذتی نخواهم برد