2777
2789
عنوان

سابقه دارای بی بی چک بیان😍

321 بازدید | 23 پست

سلام به همگی عیدتون مبارک 

بچه ها من امروز سه روز مونده به پریودیم اگه این ماهم 30 روزه باشه،،، ظهر بی بی چک زدم همون موقع که یه خط قرمز شد خط دوم هم قشنگ هاله انداخت که با چشم دیده میشد... 

منم مثه چیییی ذوق کردم، اما الان اون سمت چپ بیبی چک قرمز شده یعنی خراب شده، بنظرتون میتونم امیدوار باشم یا نه خراب بوده که هاله انداخته، 

بخاطر حساس شدنم به بوها د حالت تهوعی که دارم خیلی شک دارم به بارداری، بنظرتوم میشه امیدوار بود؟؟؟ 

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

یکی دیگه بزن

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد یک ربع جوابش هر تغییری بکنه دیگه مهم نیست مهم همون یک ربع اوله

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

ن چون ادرار روش مونده اونطوری شده بذار روز موعد یا یروزیعدش بزن...اما الان واسع علائم زوده بیشتر تلقینه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

تاپیک آخر منو ببین، بی بی چکم کمرنگ بود از 2روز قبل موعد و باردار بودم. 

فقط مهمه که خطش سریع بیفته، نه چن ساعت بعد 

برای من خیلی کمرنگ بود ولی زیر 5دقیقه دیده می‌شد. 

انشاالله که بارداری 

5 اردیبهشت 1401، 23رمضان بی بی چکم هاله کمرنگ انداخت. خدایا شکرت بابت عیدی قشنگت.      8 اردیبهشت 1401جواب آزمایشم مثبت شد با بتای 123.  ولی متأسفانه سقط شد 😔.            40 روز بعدش دوباره فهمیدم باردارم. 14 تیر صدای قلبشو شنیدم 😍😍خدایا مواظب تو راهیم باش ♥️