2777
2789
عنوان

همه مسخرم میکنن چون... 💔🙂

1101 بازدید | 39 پست

من موقعی که بدنیا اومدم خیلی شبیه بابام بودم ولی بعد از 9 سالگیم خیلی فرق کردم و دیگه هیچ شباهتی به خانوادم ندادم

و الان که 16 سالمه 

همه مسخرم میکنن میگن چون طرفدار اینا هستی شباهتم به این چینی مینیا میدی، کلا هرجا میرم همه بهم تیکه میندازن حتی توی مدرسه دوستام به خاطر این موضوع تحقیرم میکنن میگن چشات خیلی زشته چون شبیه کره ای ها هستی

حتی خودمم با این موضوع راضیم 

مگه نژاد آسیای شرقی بده؟ 

هر کس با هر نژادی خوشگله 🙂

ولی من چه گناهی کردم که توی همچین قوم نژاد پرستی هستم! 🙂💔

یه جمله هست که میگه: نه عرب بر عجم برتری دارد و نه عجم بر عرب، و نه سفید بر سیاه و نه سیاه بر سفید🙂

کاربری از سال جدید یعنی 1403 دست بنده ست شعر و ادبیات روحمو نوازش میده برای اروم کردن خودم دوست دارم اینجا بنویسم..... من چی بودم اگه تو مادرم نبودی تو که بهونه وجودی تویی که روضه کبودی صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا

عقل ک نباشد جان در عذاب است

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

عزیزم من عاشق چینی ها و کره ایی ها😍🌸

خودتونو بزور تو دل کسی نچپونید از باسنش میزنید بیرون، از ما گفتن بود:)برام مهم نیست تو راجبم چی فکر میکنی.مهم اینه که من خودمو میشناسم، خودم میدونم چجور آدمیم، دوس دارم چجوری باشم، چجوری بگردم، باور کن نظراتت برای من مهم نیست.چون نظرای تو برای خودته و به من اصن مربوط نمیشه.،،چایی که سرد میشه روش آب جوش میریزن که گرم شه؛ چایی گرم میشه ولی کمرنگ میشه.رابطه ها ام اینطورین ، شاید بعد از یه دعوا یا جدایی دوباره باهم گرم شید ولی اون رابطه کمرنگ میشه ، هیچی دیگه مثل قبل نمیشه هیچی،،بعضی وقتا یه دونه انگشت وسط برای اینکه طرف بدونه چه حسی داری کافی نیست. واسه همینه که دوتا دست داری:)‌‌‌،، برای عاشق شدن ، دوست داشتن کافی نیس اندکی خریت به علاوه گذشت به میزان لازم هم باید بهش اضافه کرد:) ‌تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفتو ببخشی، یه بار خودتو برای انتخابِ اشتباهت ببخشو تمومش کن‌‌،، 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولشون کن بابا 

مگع حرف بقیه مهمه؟

منم طرفدار تتلو ام کجام شبیه اونع یا همین بی تی اس😷؟

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

به کتفتم نباشه از حسودیشونه اتفاقا کره ای ها خیلیم ملوس و نازن 😍😘 

عشق این شعله که بر دار و ندارم افتاد، گره ای بود که بر رشته یِ کارم افتاد، جانم از راه ِگلو داشت می آمد بالا، آن چنان سخت که یک دفعه فشارم افتاد، آخرین نامه ات از دست ِ من آن جایی که، گفته بودی که تو را دوست ندارم افتاد."بدونِ مخاطب"                                             من حسابم زِ همه مردم ِ این شهر جداست من امیدم به خدا، بعد ِ خدا هم به خداست.                                       هر چه در فهم ِ تو آید آن بود مفهموم ِ تو.                         مدتها پیش آموختم، که نباید با خوک کشتی گرفت! چرا که به شدت کثیف میشوی و مهم تر از آن این که خوک از این کار لذت می برد. بحث کردن با "احمق" هم دقیقا همینطور است.

ولشون کن این مردم از کار خدا هم ایراد می گیرن شما که یه بنده خدایی

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

تنها راهش اینه بشنوی و بخندی و به دل نگیری ....مردم ما همیشه همینن دوس دارن بقیه را تخریب کنن تا شاید خودشون به چشم بیان ...

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

ب کلیه چپت 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ولشون کن ادمای نامناسب کنارتن مشکل تو نیست عزیزم منم شبیه کره ایام ی جا رفته بودم ی خانومه ای نشستم کنارم گفت دلم میخواد فقط نگات کنم ی بیشورریم دیدم گفت تو چرا چشمات اینشکلیه مهم اینه تو خودتو دوست داری

نه دختر داییم این شکلیه بچه بود خیلی بشدتتت وایب اونارو میداد ولی الان اتفاقا چهره جالبی داره

نگران نباش خواهرییییی تو زیبا ترینیییی چشمای کشیدتتتت آرزوی خیلیاس🫂🫂🫂🫂

واقعا تاثیری داره؟فکر میکردم فقط روی جنین تاثیر داره 

کاش پوستم مثل اونا صاف صاف بود

بیخیال بابا عوضش کلی آرایش چشماشون بهت میاد😁😍

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
به کتفتم نباشه از حسودیشونه اتفاقا کره ای ها خیلیم ملوس و نازن 😍😘 

آره😅💜

کاربری از سال جدید یعنی 1403 دست بنده ست شعر و ادبیات روحمو نوازش میده برای اروم کردن خودم دوست دارم اینجا بنویسم..... من چی بودم اگه تو مادرم نبودی تو که بهونه وجودی تویی که روضه کبودی صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا