2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا یدونه هویج در دو کیلو ترشی بودترشی هفت بیجار بود

چقدر عجیب سرکه اش رو مزه کردی ؟

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

آره یه بارم ترشی پیاز گذاشته بودم شیرین شده بود

شاید بهت نمیوفته 🙁 الان میتونی سرکه اش رو جدا کنی سرکه جدید بریزی شاید خوب شد 

سرکه قبلی رو هم نگه دار برای ترشی بعدی

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

شاید بهت نمیوفته 🙁 الان میتونی سرکه اش رو جدا کنی سرکه جدید بریزی شاید خوب شد سرکه قبلی رو هم نگه د ...

چند بار دیگه هم ترشی درست کرده بود ولی تو زمستون بود اینطوری نشده بود

شاید باید تو یخچال بذارمشون 

خودت باش مثل بقیه هست

چند بار دیگه هم ترشی درست کرده بود ولی تو زمستون بود اینطوری نشده بودشاید باید تو یخچال بذارمشون

اره بعد سه روز باید بذاری یخچال  

ندیدم شیرین بشه فقط کپک میزنه و نرم میشه