2777
2789

سلام لطفا اگه کسی تجربه شو داره راهنماییم کنه

تو آزمایش غربالگری اولم ریسک سندروم 1 به 230 هستش و باید آزمایش خون سل فری بدم نگرانم

کسی بوده ریسکش متوسط بوده باشه و نتیجه ی آزمایشش خوب بوده باشه و بچه ش سالم به دنیا اومده باشه

اولین بچه م هستش و با همسرم فامیل نیستیم و ماه ها به دلیل ناباروری انتظارشو کشیدم نمیخوام خدای نکرده مشکلی براش پیش بیاد

تو دلم آشوبه خیلی نگرانشم 😢

ممنون میشم تجربیاتتونو در اختیارم بگذارید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیا با ریسک بالا بچشون سالم بوده فکر نمیکنم جای نگرانی باشه

خدا از دهنتون بشنوه

بخدا یه لحظه هم نمیتونم به این فکر کنم که خدای نکرده بخوام بچه مو از دست بدم یا مشکلی داشته باشه

من تقریبا از اوایل بارداریم خیلی با موبایلم کار کردم و هر روز می اومدم نت گردی و سرگرمی 

یعنی اینترنت و امواج گوشی روی ژنتیک جنین تاثیر میذاره؟ میترسم میگم نکنه بخاطر مصرف اینترنت و گوشی اینجوری شده

به نظرتون تاثیر داره؟

خیلیا با ریسک بالا بچشون سالم بوده فکر نمیکنم جای نگرانی باشه

شما هم به سلامتی باردارین؟

از شما هم این آزمایش رو گرفتن؟

آخه شنیدم جدیدا از خیلی ها آزمایش سل فری میگیرن

انشاءالله که نی نی تون صحیح و سالم بیاد بغلتون

عزیزم بد به دلت راه نده اینجا خیلیا بودن ریسک داشته جواب ازمایششون اما سل فری سالم بوده

انشاءالله که همینطور باشه

شما الان چند وقتتونه فکر کنم شمام مثل من هفته ی 14 یا 15 هستین انشاءالله به سلامتی

من تقریبا از اوایل بارداریم خیلی با موبایلم کار کردم و هر روز می اومدم نت گردی و سرگرمی  یعنی ...

منم توخونم زیاد گوشی دست میگیرم،عذاب وجدان میگیرم بعدش،اما فک نکنم ربطی داشته باشه

منم توخونم زیاد گوشی دست میگیرم،عذاب وجدان میگیرم بعدش،اما فک نکنم ربطی داشته باشه

آره میگن از نظر علمی ثابت نشده که مضره یا نه

ولی تا جایی که امکان داره نباید زیاد استفاده کنی ولی خب نمیشه آدم حوصله ش سر میره همش که نمیشه تلوزیون نگاه کرد و کتاب خوند و ورزش کرد

شما هم به سلامتی باردارین؟ از شما هم این آزمایش رو گرفتن؟ آخه شنیدم جدیدا از خیلی ها آزمایش سل فری ...

بله عزیزم باردارم

تو شهر ماه یه ازمایشگاه هست که زیاد به جواباش مطمئن نبودم

چون قبلا پیش اومده بود یکی از آشناها رفته بود اونجا ریسکشو بالا زده بودن بعد رفت مرکز استان تو یه ازمایشگاه معتبر آزمایششو تکرار کرد و همیچ مشکلی نداشت

منم بخاطر همین موضوع ازمایشمو تو بهترین ازمایشگاه مرکز استانمون انجام دادم خداروشکر مشکلی نبود

جایی که شما رفتی معروف و معتبر بود؟؟