2777
2789

دکتر روانپرشک خوب برا اضطراب و مشکلات فردی میشناسم ..خیلی حرفهای هست ..بدون دارو 

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره برای استرس و وسواس فکری و...  و مشاوره ازدواج میخوام اسمشو میگی گلم

دکتر ساسانی..خیلی حرفه ای بود .تنها کسی بود که مشکل منو فهمید درست..

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
ممنون گلم آقا هستن؟ 

آره..فقط هم تو زمینه اضطراب و مشکللت فردی کار میکنه 

ممنون عزیزمم😘❤️

خاستی یه مشورتی باهاش بکن ..من که خیلی جواب گرفتم