2777
2789

خدا شاهده هیچی فردا صبح ظهرشب میریم بیرون میخوریم  

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوشمزه ست توش سیب زمینی و رب هم بزنی یکم آبدار بشه با ماست و نعنا😋

اره با سیب زمینی هم خوشمزه میشه 

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

منم خواهرشوهرم رفته امتحان اموزش پرورش .برنج و مرغ گذاشتم 😋😋😋😋

دیگر احتیاط لازم نیست شکستنی ها شکست هر طور مایلید حمل کنید💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔متولد ۱۳۷۶.۱......هسدم
با نون یا برنج ؟  چقد دلم خواست😢😭

با نون میخوریم خوشمزه تره

درست کن حتما هم ساده هس هم خیلی خوشمزه

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

جزو اون دسته ای که سوپ و غذا نمیدونن؟😄

دقیقا 😂 

ولی آخه سوپ های رستوران یا مامانم یا کلا سوپ های بقیه رو دوست دارم خوشمزن ولی از سوپ های خودم حالم بهم میخوره انقدر بد مزس ولی شاید به دهن من اینطوری باشه 

مخلوط گوجه و بادمجون😅 توشهر ما زیاد درست میکنیم بادمجون سرخ کرده و گوجه خورد شده با سیر زیاد میذا ...

وای مگه ازاین خوشمزه ترم هست با سبزی و دوغ واقعا به هرررر غذایی ترجیح میدم🥺🥺