2777
2789
عنوان

دلم میخاد جیغ بکشممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 45 پست
دارم روانی میشششششم خدایا چرا بعضی دخترا انقد شانس دارن و شوهرهای میلیاردر اونوقت مااااا

عروس عمم تیلیاردره حساب کن کلفت داره خونش خودشم با گربه گرون قیمتش بازی میکنه دست به سیاه سفید نزده دماغو لبشم عمل کرده 

حسرت میخورم چرا عروس عمم نشدم خاک بر سر خودم و اطرافیان حسودم 

یه ماهه ازدواج کرده بیا ببین چه جولانی میده 

خیلی حسادت میکنم هر موقع میبینمش حالم بد میشه سعی میکنم نرم محلسی که اون هست

اونوقت بیا منو نگاه کن هه میرم تره باری از صندوقای پایینی گوجه برمیدارم تا پنج تومن ارزون تر در بیاد 

کاربر قدیمی ام  کاربری شیشم   .دعام کنید منم مادر بشم ....

جیغ نکشی همه خوابن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروس عمم تیلیاردره حساب کن کلفت داره خونش خودشم با گربه گرون قیمتش بازی میکنه دست به سیاه سفید نزده ...

باورت میشه منم پسرخالم از دوم دبیرستان تاقبل ازدواجم برام خواستگاری میکردم خاک بر سر خنگم کنن میگفتم  خیلی مذهبیه در حالی ک منو همونجور بودم میخاست همه فامیلارو فرستاد خواستکاری منه خنگ خالمو بیرون کردم با جیغ داییم زنگ زد جیغ کشیدم سرش ترسید پسرخالم تو تهران رییس یه ارگان خیلی مهمیه و وضع مالیشم تلیاردر دیروز اونو‌زنشو‌دیدم روانی شدم از پشیمونی حقمه باید افتخار میکردم پسر مومن بایمان چقد شرایطمون مثل همه  

برای سلامتی مامانم بفرست صلوات رو لطفا
حق دارم شوهرم خوابه میخام صورتشو چنگ کنم

تحمل کن خواهر چاره چیه

نردا هر کدوم یجور آزار میدن ایچکدوم کامل نیستن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
باورت میشه منم پسرخالم از دوم دبیرستان تاقبل ازدواجم برام خواستگاری میکردم خاک بر سر خنگم کنن میگفتم ...

پشیمونی سودی نداره 

خیلی امروز عصبی ام از دستش

چی بگم بخدا بعضی وقتا میگم مگه من چند سال جوونم و زندم ول کنم برم برای همیشه هیچکس منو پیدا نکنه طلاق بگیرم راحت شم 

تحمل کن خواهر چاره چیه نردا هر کدوم یجور آزار میدن ایچکدوم کامل نیستن

مریضم پول دکتر نداره عید لباس نخرید برام خونه وسیله ندارم حقوقش سر برج میدن بدهکاری دارم 

مریضم پول دکتر نداره عید لباس نخرید برام خونه وسیله ندارم حقوقش سر برج میدن بدهکاری دارم 

😔

خانوادش نمیتونن کمکتون کنن...واقعا زندگیا الان خیلی سخت شده

پشیمونی سودی نداره  خیلی امروز عصبی ام از دستش چی بگم بخدا بعضی وقتا میگم مگه من چند سال جوون ...

از دیروز حالم بدتر شد زنش چ طلاهایی داشت چادر سرش میلیونی بود تازه از منه خنگ هم خیلی قد بلندتر و باشخصیت تر اجتماعی تر منه خنگ ناز میکردم شوهر باایمان مومن چشم پاک باید از خدام میبود منم نظرم مثل شماس زمان میگذره ما هنوز هیچ هیچ 

😔 خانوادش نمیتونن کمکتون کنن...واقعا زندگیا الان خیلی سخت شده

خودشون ندارن ک مادرش میاد میگه ب مامان بابات بگو واس  پسرم ماشین بخرن خرجتونو بدن مادرم سه تا دختر دانشجو مجرد داره باز کمکم میکنه اینا خیلی پررو هستن خیلی

خودشون ندارن ک مادرش میاد میگه ب مامان بابات بگو واس  پسرم ماشین بخرن خرجتونو بدن مادرم سه تا د ...

وا چه پررو و طلبکارن

از دیروز حالم بدتر شد زنش چ طلاهایی داشت چادر سرش میلیونی بود تازه از منه خنگ هم خیلی قد بلندتر و با ...

اره اونم خیلی اجتماعیه همه هم تحویلش میگیرن