2777
2789
عنوان

دلم میخاد جیغ بکشممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 45 پست
افتادم یاداون اهنگه ک میگه جون تو جون تو قاطیم وحراکاتم عین سریالاست.حق داری ولی عزیزم چرا نمیری سرک ...

🤞🏿جواب دادم ببین 

برای سلامتی مامانم بفرست صلوات رو لطفا
[QUOTE=236125957]افتادم یاداون اهنگه ک میگه جون تو جون تو قاطیم وحراکاتم عین سریالاست.حق داری ولی عز ...

ب خلنواده محترمش زنگبزن بگو من بااین وضعیت دیگه نمیتونم ادامه بدم یک تهدید جانانه ست اگه ازخانوادش حساب ببره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب خلنواده محترمش زنگبزن بگو من بااین وضعیت دیگه نمیتونم ادامه بدم یک تهدید جانانه ست اگه ازخانوادش ح ...

کار میکنه حقوقش کمه اخلاقش هم مودی هست امروز بدون هیچی هر چی زنگ زدم سرکار بود جواب نداد بعد اومد خونه کلا مثل حیواون بود دوساعت غرغر میکرد بعدم اومد عذرخواهی دیوانه ک شاخ و دم نداره روانیو بزنم لهش کنم اه

کار میکنه حقوقش کمه اخلاقش هم مودی هست امروز بدون هیچی هر چی زنگ زدم سرکار بود جواب نداد بعد اومد خو ...

مردا هم پریود میشن ولی اخلاقی درکش کن ببین همش کارو همش خرج نمیشه میدونم سخته ولی ماهیانه ی۲۰۰برامواقع ضروری بزارکناردوسه ماه اول سخته ولی بعدش عادت میکنی فک کن اون ۲۰۰تومن ماهیانه رو ازاول نداشتی ولی ازاونور ی پس اندازهه

چجوری با شش تومن حقوق پس انداز کنم عید لباس نخریدم هیچی ماشین نداره بجا شرمندگی دو‌متر زبون داره&nbs ...

بخدا۲۰۰تومن پولی نیست من مدت زیادی فقط خودم کارمیکردم بعد۷ماه شوهرم رفت سرکارباتمااااام خرجها پس اندازهم داشتم ماهی۲تومنم قسط میدادم خداشاهده گاهی ۶تومنم نمیشد حقوقم دیگه بماند خانوادش بکوب تولدداشتن کادو دادم ومهمونی بوده و....

بخدا۲۰۰تومن پولی نیست من مدت زیادی فقط خودم کارمیکردم بعد۷ماه شوهرم رفت سرکارباتمااااام خرجها پس اند ...

امتحان میکنم این ماه

منم نمیتونم برم دکتر آخرش هم میمیرم از بی پولیش اه 

اوهوم میفهممت اتفاقا امروز دلم میخاست بزنم تو سرش خاستم تاپیک بزنم ترسیدم بریزن سرم بدتر کنن حالمو

بیخیال شدم

کاربر قدیمی ام  کاربری شیشم   .دعام کنید منم مادر بشم ....
اوهوم میفهممت اتفاقا امروز دلم میخاست بزنم تو سرش خاستم تاپیک بزنم ترسیدم بریزن سرم بدتر کنن حالمو ...

دارم روانی میشششششم خدایا چرا بعضی دخترا انقد شانس دارن و شوهرهای میلیاردر اونوقت مااااا