2777
2789
عنوان

کسی بیداره بیاد درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 67 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب زندگیت ادامه بده ولی حواست بهش باشه

اینم بگم که ما وقتی ازدواج کردیم من دانشگاه قبول شده بودم شوهرم اجازه نداد من برم و این همیشه تو خونه ما بحث بود خانوم اون آقا هم شرایط من رو داشت چند وقت پیش تو پارک اون خانوم گفت من میخوام دانشگاه ثبت نام کنم توام میای منم گفتم آره هی به شوهرم اصرار کردم اونم گفت باشه بعد انگار رفته پیش شوهر این خانوم و گفته من دلم نیست خانومم بره دانشگاه این مسخره بازی رو جمعش کن زندگی منو خراب نکن ایشون هم بدتر لج کردن و هی تو جمع از دانشگاه و اینا حرف زدن شوهرم هم میگفت من احساس کردم تو بری دانشگاه زندگی ما تمومه و میخواستم بهش ضربه بزنم که پشیمون شدم

آره نشون داد و گفت شوهرم این پیامها رو دیده و به من بدبین شده و گفته حتما تو چراغ سبز نشون دادی و ای ...

بعد چیشد؟

پیامای شوهرت منظور دار بود؟

چیکار کردی؟شوهرش هم بود یا نه

بعد چیشد؟ پیامای شوهرت منظور دار بود؟ چیکار کردی؟شوهرش هم بود یا نه

پیام شوهر همون بود که گفتم این که نوشته بود من با شما صمیمی صحبت میکنم ناراحت میشین و اینا .هیچی فقط تو خودم شکستم چیکار میتونستم بکنم.آره شوهرش هم بود

چرا می‌خواسته ضربه بزنه؟به چه دلیلی

چون خانوم ایشون منو تشویق به دانشگاه کرد که شوهرم مخالف بود و شوهرم هم قائمکی از ما رفته پیش شوهر این خانوم و خواهش کرده این جریان رو تموم کنن و ایشون هم بی محلی کرده و لج کرده دیده شوهر من رو این موضوع حساسه لج کرده

بچه ها اینم بگم که من به اجبار خانواده با شوهرم ازدواج کردم و قبلا هم با کسی ۴ سال دوست بودم و شوهرم میدونه از اول زندگی دلم باهاش نیست و همیشه ترس از طلاق گرفتن من داره 

چون خانوم ایشون منو تشویق به دانشگاه کرد که شوهرم مخالف بود و شوهرم هم قائمکی از ما رفته پیش شوهر ای ...

عزیزم بنظرم زنگ بزن ب اون خانم و آقا بگو که شوهرت منظور نداشته و ... خلاصه ماس مالی کن که به جدایی نکشن اونا.

بعدم با شوهرت حرف بزن گوشمالی بده یجورایی که دفعه آخرش باشه.

بدون دعوا صحبت کن باهاش.

عزیزم بنظرم زنگ بزن ب اون خانم و آقا بگو که شوهرت منظور نداشته و ... خلاصه ماس مالی کن که به جدایی ن ...

به نظرتون واقعا شوهرم نظر داشته به اون خانوم؟واقعا دلم خیلی شکسته