2777
2789
عنوان

کسی بیداره بیاد درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 67 پست

بیخیال الان فکر و‌زندگیتو بخاطر حرف چندین سال پیش خراب نکن 

واس منم دعا شوهرم اخلاق گندش خوب بشه ن پول داره ن اخلاق متعادل امروز سرکار هر چی زنگ زدم جواب نداد کار داشتم اومد خونه مثل برج زهر مار دوساعت داد بیداد ب همه چیز گیر داد بعد خودش خوب شد دیوانس منم داره دیوانه میکنه 

برای سلامتی مامانم بفرست صلوات رو لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا تا تموم جزئیات رو آدم ندونه نمیتونه نظری بده چی بگم والا

شوهرم خودش میگه من پیام دوم رو با قصد نوشتم ولی نه به منظور رابطه چون اونا میخواستن زندگی ما رو خراب کنن ترس از دست دادن زندگیمون رو داشتم میخواستم تلافی کنم ولی بعد پشیمون شدم و در حد همون یکبار موند و ادامه ندادم

حرف زدم میگه بار اول انگار این خانوم که تو خونه ما بوده میره وزنه شوهرم هم میبینه و ایشونم انگار تار ...

میگفتی ب تو چ ک نگران دلجویی ازاونی میتونستی ب من بگی بهش بگم نه بری ب چت ولاس زدن ولی خب توضیحش بی ربطه ولی میتونست ازکلمه ابجی خواهری چیزی استفاده کنه شایدم بنده خداراست میگه

بیخیال الان فکر و‌زندگیتو بخاطر حرف چندین سال پیش خراب نکن  واس منم دعا شوهرم اخلاق گندش خوب ب ...

آخه میدونی امروز دوباره بهم زنگ زدن و جریان باز شد من امروز پیامها رو دیدم خیلی احساس خار شدن دارم 

میگفتی ب تو چ ک نگران دلجویی ازاونی میتونستی ب من بگی بهش بگم نه بری ب چت ولاس زدن ولی خب توضیحش بی ...

منم همین رو گفتم گفت ترسیدم به تو بگم از یه طرفم تو ناراحت بشی بدتر بشه

شوهرم خودش میگه من پیام دوم رو با قصد نوشتم ولی نه به منظور رابطه چون اونا میخواستن زندگی ما رو خراب ...

متاسفانه حرفاش طوریه که انگار مقصره

اصلا خیانت هیچ توجیهی نداره

اگه پشت داری زیاد دل نبند به این زندگی

آخه میدونی امروز دوباره بهم زنگ زدن و جریان باز شد من امروز پیامها رو دیدم خیلی احساس خار شدن دارم&n ...

زندگیتو خراب نکن الکی فکر خیانت هم تو سر شوهرت ننداز چرا آرامش زندگی رو بخاطر حرف یکی از بین میبری‌د اصلا قسمت نبود باهاشون رفیق بمونید شمارو ب خیر اونارو بسلامت حوصله داریا

برای سلامتی مامانم بفرست صلوات رو لطفا
زندگیتو خراب نکن الکی فکر خیانت هم تو سر شوهرت ننداز چرا آرامش زندگی رو بخاطر حرف یکی از بین میبری‌د ...

پیامهایی رو که دیدم کجای دلم بذارم من بیشتر از خودم به شوهرم اعتماد داشتم واقعا شوکه شدم

منم همین رو گفتم گفت ترسیدم به تو بگم از یه طرفم تو ناراحت بشی بدتر بشه

این دیگه توجیح الکیه میگفتی نه تازه خوشحالم میشدم میتونستی همینجوری بهم بگی ک مثلافلان اتفاق افتاده ناراحت نشی عزیزم ناراحت نشو الان ولی واقعاتوذهنش چیزی بوده ک میترسیده ب تو بگه 

این دیگه توجیح الکیه میگفتی نه تازه خوشحالم میشدم میتونستی همینجوری بهم بگی ک مثلافلان اتفاق افتاده ...

من خودمم همین فکر رو میکنم ولی واقعا همچین انتظاری نداشتم ازش خیلی شوکه هستم نمیتونم تصمیم درست بگیرم