من امروز یه اتفاقی برام افتاده که تو شوکم نمیدونم چه تصمیمی بگیرم اگه میشه کمکم کنید ما با یکی از فامیلها ۱۰ ساله رابطه دوستانه داریم چند ماه پیش شوهر ایشون با شوهر من دعواشون شد امروز فهمیدم که انگار جریان این بوده که شوهر من به خانوم ایشون پیام داده الان خیلی حالم بده نمیدونم چیکار کنم من ۱۲ سال هست ازدواج کردم هیچوقت از شوهرم چیزی ندیدم الان خیلی شوکه شدم نمیدونم چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهره اون چجوری فهمیده؟زنش بهش گفته یا شوهره خودش دیده فهمیده؟
زنش نشون داده ایشون هم عصبی شده و گفته حتما تو چراغ سبز نشون دادی الان شوهر اون بیخیال شده زنش بیخیال نمیشه میگه چون تو به من بی اعتمادی کردی خرد شدم و اینکه منم به تو بی اعتماد شدم اگه میخوای من رفتارم با تو درست بشه باید مغازه رو بزنی به اسمم در واقع من احساس کردم میخواد از این موقعیت سو استفاده کنه
امکان صحبت کردن شوهرت با شوهرش هست که قضیه رو توضیح بده و معذرت خواهی کنه؟ شوهر اونم بد برخورد کرده ...
آره شوهرم خودش میگه من فردا میرم و قضیه رو میگم ازشون حلالیت میگیرم ولی از اونجایی که فامیل هستیم میترسم عقده ای بازی در بیارن پخش کنن تو فامیل غرورم بشکنه پیش همه
از یه طرفم با بابای اون خانوم ما خیلی نون و نمک خوردیم وقتی فکر میکنم که الان پدرش چه فکری میکنی میخوام بمیرم واقعا شوهرم اگه باور کنم که خیانت هم نکرده خیلی بی ارزشمون کرد با این کارش