2777
2789
عنوان

کسی بیداره بیاد درد و دل

248 بازدید | 67 پست

من امروز یه اتفاقی برام افتاده که تو شوکم نمیدونم چه تصمیمی بگیرم اگه میشه کمکم کنید ما با یکی از فامیلها ۱۰ ساله رابطه دوستانه داریم چند ماه پیش شوهر ایشون با شوهر من دعواشون شد امروز فهمیدم که انگار جریان این بوده که شوهر من به خانوم ایشون پیام داده الان خیلی حالم بده نمیدونم چیکار کنم من ۱۲ سال هست ازدواج کردم هیچوقت از شوهرم چیزی ندیدم الان خیلی شوکه شدم نمیدونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکه اهل خیانت بود باز تکرار میکرد شاید جریان چیز دیگه ای باشه با خودش حرف بزن

حرف زدم میگه بار اول انگار این خانوم که تو خونه ما بوده میره وزنه شوهرم هم میبینه و ایشونم انگار تاراحت میشن چون وزن خیلی کمی دارن بعد شوهرم میگه چون من میدونم خانوم ها رو وزنشون حساس هستن خواستن دلجویی کنم

چی توپیامش نوشته بوده مهم اینه

ولی پیام دوم هم در مورد این بود که من باشما صمیمی صحبت میکنم شما ناراحت میشین و اینا و اینکه برلی من آرامش شما خیلی مهمه انشاالله همیشه سلامت باشین و اینا