2777
2789
عنوان

پودر مو بر ناحیه ....

148 بازدید | 11 پست

من از پودر موبر استفاده کردم برای ناحیه خصوصی و بعدش فکر کردم که نکنه باید مخصوص اون قسمت میخریدم و پودر موبر بدن باید مخصوص اونجا باشه یا فرقی ندارن /: ؟؟؟ 

لطفا بگین و اسپری چی ؟؟ 

اصلا چع روشی خوبع بهترینه ؟؟ .

کسی لیزر رفته ؟؟ خوبه یا نه 

لیزربهترین روشه

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه تمام بدنه. برا اون قسمتم میشه استفاده کنی.  به نظر من پودر موبر خیلی خوبه واسه اصلاح بیکی ...

اها مرسی اخه تو دیجی کالا نوشته مخصوص اون ناحیه یه لحظه ترسیدم 

عه شما رفتی پس بعد چجوریه چون من روم نمیشه والا 😐

عزیزم من تاحالا دو جلسه رفتم ولی توهمون دوجلسه واقعاتاثیرشو دیدم خیلی کمترشده موهام

اره اولش خجالت میکشی بعدعادی میشه چشاتومیبندی و میخابی چیزخاصی نیس اوناروزی هزارنفرو میبینن

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
مرسی بعد درد نداره ؟؟ نمیسوزه پوست 

چرا یکم درد داره ولی هرچی بیشتربری دردش کمترمیشه من جلسه اول خیلی بیش ازحد دردداشتم ولی جلسه دوم خیلی بهتر بود 

ن سوختگی نداره