2777
2789
عنوان

پدرشوهرم مرده

1356 بازدید | 60 پست

سلام

پدرشوهرم سرطان داشت

اول اردیبهشت فوت شد

شوهرم چندماهه بیکاره

حالا ک باباش مرد بدتر می‌کنه ی سره با رفیقاش بیرونه یا مش.روب مصرف می‌کنه و اخر شب ها میاد خونه

من دوبار باهاش تا پای دادگاه و طلاق رفتم 

دیشب دیگه بهش گفتم اندازه پول رهن ی خونه ب من بده و بیا جدا بشیم

هنوزم نیومده خونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه نداری

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

اگه بچه نداری جداشو ازش. من همسرم هم کارداره هم خونه هم ماشین ولی رفیق بازه حالم ازش بهم میخوره هنوزم نیمده خونه اگه بچه نداشتم ازش جدامیشدم 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
ماشالله چقدر صبوری  چقدر مشکل هم دیگه رو حل میکنین😑😶

قضاوتم نکن

پنج ماهه بیکاره

بخاطرش توی روستا زندگی میکنم

از روزی ک پدرش فوت شده همش کنار مادر و‌خواهرشم

در خونه خودمو بستم رفتم اونجا

ولی اینکه حتی توی این شرایط رفیق بازی و عرق خوری رو کنار نمیزاره با اینکه هیچ‌پولی نداره نمی‌خواد بره سرکار خیلی سخته

ربطی به فوت مرحوم نداره 

خسته شدم از دستش

میگه وصیت بابامه گفته تا سه ماه هر شب برم سر قبرش داریوش گوش بدم مست بکنم...

یه وقتا میاد ب زبونم ب اون بنده خدا فحش بدم با این حرفاش باز شیطونو لعنت میکنم

اگه بچه نداری جداشو ازش. من همسرم هم کارداره هم خونه هم ماشین ولی رفیق بازه حالم ازش بهم میخوره هنوز ...

خیلی بده اخرین الویت بودن

تازه اون ب من میگه خسته شدم ارامش ندارم

خیلی بده اخرین الویت بودن تازه اون ب من میگه خسته شدم ارامش ندارم

بگو تو دیگه بایدچکارکنی به آرامش برسی بیامنوبخور. نگفتی بچه داری؟ 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

عزیزم آدم مشروب خور نفسشم نجسه سعی کن یه مدت ترکش کن شاید به خودش اومد وبهتر شد وسرکار رفت 

ولی تواین شرایط هم مادرشوهرتون داغدیده وشاید بهتر باشه یه کم دیگه خویشتن داری کنید

خسته شدم از دستش میگه وصیت بابامه گفته تا سه ماه هر شب برم سر قبرش داریوش گوش بدم مست بکنم... یه و ...

ای بابا. پدرمادرت چی میگن؟ حداقل ازش بچه دارنشو فعلا

خسته شدم از دستش میگه وصیت بابامه گفته تا سه ماه هر شب برم سر قبرش داریوش گوش بدم مست بکنم... یه و ...

ببخشید ولی خندم گرفت 

مردم  وصیت میکنن ختم قرآن ونماز شب بالا سرشون بخونن بعد این خدابیامرز....

راست میگه شوهرت یا از خودش درآورده وصیت پدرشو

ببخشید ولی خندم گرفت  مردم  وصیت میکنن ختم قرآن ونماز شب بالا سرشون بخونن بعد این خدابیام ...

ن هرچی میکشم از دست همون باباشه

از وقتی نوجون بوده میشستن دوتایی ب خوردن