2777
2789
عنوان

🔥شیرازی ها یه لحظه لطفا🔥

879 بازدید | 17 پست

کسی دکتر روانپزشک خوب سراغ داره؟ 

یه نفر که راحت نوبت بده و کارش هم درست باشه

ممکنه اسم و آدرس دقیق بزارید برام لطفا؟ 

اگرم کسی شیراز نیست و سراغ داره روانپزشکی که مجازی نوبت میده معرفی کنید. ممنون🙏

کلینیک راستی خوبه

روانشناساش ۱۸۰میگیرن ارشداش ۱۲۰فکر کنم

ی خانمم هست اینجا تعریفشو شنیدم ی جلسه تلفنی باهاش برداشتم خانم زارع 

تعریف خانم دریانورد هم شنیدم

از بین روانشناسای دانشگاه شیراز هم تعریف خانم رشید بیگی رو شنیدم

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلینیک راستی خوبه روانشناساش ۱۸۰میگیرن ارشداش ۱۲۰فکر کنم ی خانمم هست اینجا تعریفشو شنیدم ی جلسه تل ...

وای چقدر زیاد😧

ممنون گلی 

ولی من زیر نظر روانشناس هستم 

روانپزشک میخوام 

از اینایی که گفتی کدوم روانپزشک هس؟ 

وای چقدر زیاد😧 ممنون گلی  ولی من زیر نظر روانشناس هستم  روانپزشک میخوام  از اینا ...

واقعیتش نمیدونم کدومشون روانپزشک هستن عزیزم

کلینیک راستی شاید روانپزشک داشته باشن

میتونم بپرسم هر جلسه چقدر ازتون میگیرن؟از روانشناستون راضی هستین؟

اون خانمی که تلفنی باهاشون صحبت کردم ازم ۳۰۰گرفتن☹

واقعیتش نمیدونم کدومشون روانپزشک هستن عزیزم کلینیک راستی شاید روانپزشک داشته باشن میتونم بپرسم هر ...

من زیر نظر یه موسسه دولتی شروع کردم با ایشون 

نزدیک دو سال هستو هیچ هزینه ای ندادم 

من زیر نظر یه موسسه دولتی شروع کردم با ایشون  نزدیک دو سال هستو هیچ هزینه ای ندادم

ایولا خیلی هم عالی

عذر میخوام عزیزم اطلاع دارید اگر کسی بخواد همینطوری بره پیششون چقدر هزینش میشه؟

اگر آره ،شما راضی هستین؟

روانشناسم گفت روانپزشک برو برای تجویز دارو  گفت فقط علائم میپرسه دارو تجویز میکنه....   ...

چه‌طوره که خودشون معرفی نکردن، دکتر کاشانی سر فلکه علم و دکتر مریم صحت پور مطبشون تو زرگری هست، می‌دونم کارشون خیلی خوبه. تماس بگیر موردت رو بگو، راهنماییت میکنن

چه‌طوره که خودشون معرفی نکردن، دکتر کاشانی سر فلکه علم و دکتر مریم صحت پور مطبشون تو زرگری هست، می‌د ...

خودشون شیراز نیستن 

فقط یه آنلاین معرفی کردن، من ترجیح دادم حضوری برم 

لطف کردین ممنون🙏🌱

کلینیک راستی کجاست؟

واقعیتش بیشتر همکلاسیام میرن همونجا

من به تازگی ازشون پرسیدم اسم اینجا رو بهم گفتن اما تا بحال نرفتم

سرچ کردم اینجا بود