2777
2789

حرف زدن در مورد مسولین ممنوع 

ریس جمهور ممنوع 

اب گاز گرونی ماکارانی ارد کوفت زهرمار ممنوع 

خوب سردر نی نی سایت بە جا این همە تبلیغ یە بنر بزرگ بزنین بنویسین فقط تایپیک خیانت و غیبت بقیه ممنوع 

تو زندگی واقعی خفمون کردن تو مجازی اخه چرا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی سایت ی مثال کوچیکه برا توضیح درمورد وضع مملکت

دقیقا همیم ممنوعه ها هم تو زندگی هامون هست حق هیچ اعتراضی نیست

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍

خدایی مردم دارن له میشن زیر این قیمتا تا کی دیگه خفقان؟ ظلم میکنن به مردم سکوت در برابر ظلم برای یک مسلمان واقعی حرام هست میسپارم همه ستمگران رو به امام زمان

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570

بخاطر اینکه چیزی نگن پای خودشونم گیر میشه 

فکر کن این سایت زیر نظر نباشه 😑

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
نی نی سایت ی مثال کوچیکه برا توضیح درمورد وضع مملکت دقیقا همیم ممنوعه ها هم تو زندگی هامون هست حق ه ...

اره واقعا چرا باید انقدر ظلم رو قبول کنیم حق نظر هم ازمون گرفتن

اره واقعا چرا باید انقدر ظلم رو قبول کنیم حق نظر هم ازمون گرفتن

😑😑😑

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍