2777
2789
عنوان

چرا حس میکنم زندگیم مثل قبل نیست،

372 بازدید | 17 پست

سلام .دوستان لطفا کمک کنید ..حالم خیلی بده ...چند وقتیه به شوهرم خیلی گیر میدم ....نمیدونم چرا ...یعنی همش میگم چرا به من توجه نمیکنی بی اهمیتی و ...بهش میگم چرا مثل دوستیامون نیستی میگه الان باید به فکر زندگی و هژارتا چیز دیگه هم باشم نمیشه مثل دوستی بود که .نه که اهمیت نده ها میده ولی من حساسم همش عصبی میشم براش قاطی میکنم ...مثل همین الان ...یچزیی شد گفت حقته از شوخی منم گفتم پس من اصلا نمیام فلان جا ..اونم کفری شد گفت بهتر نیا ...و من بهش گفتم میرم یکیو پیدا کنم بهم توجه کنه تو که برات بی اهمیته بودن و نبودنم...پشیمونم اژ گفتنش ...ولی نمیدونم چیکار کنم ..چرا حس میکنم بهم بی اهمیتع نمیدونم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو منی یا من توهم😶😶😶😶😶 فقط من وقتی میگم میرم یه نفرو پیدا کنم که بهم توجه کنه به بدترررررررین ...

🥺🥺🥺🙁🙁دقیقا ،،،الان عصبی ترین حالت ممکنه ...منم کوتاه نمیام...ادم دیوونه میشه ..نمیدونم چی کنم 

ببین حقیقت و بپذیر واقعا زندگی مشترک شبیه دوران دوستی نیست برای هممون

نمیتونم بپذریرم .شبیه بچه ها بهونه گیر شدم .میگم حتما دوستم نداره مثل قدیم که اینطور برخورد میکنه ...شبها تا ساعت .۱بیداریم ولی میگم چرا مثل قبل تا صبح بیدار نمیمونیم میدونم باید بره سرکار ولی باز بهونه میگیرم ...اصلا دیوونم

ولی من میدونم اخلاق خودم خیلی مضخرفه تقصیر اون نیست

🥺🥺🥺🥺چقد تو منی ...اما هرچقد سعی میکنم خودمو درست کنم نمیتونم .باز گند میزنم .میترسم انقد که الکی به پرو پاش میپیچم ی جایی خسته شه

🥺🥺🥺🥺چقد تو منی ...اما هرچقد سعی میکنم خودمو درست کنم نمیتونم .باز گند میزنم .میترسم انقد که الکی ...

نمیدونم واقعا تا میام یه ذره به خودم بیام دوباره از یه حرف عادی و معمولی که میزنه ناراحت میشم باهاش بحث میکنم خودمم خسته شدم از این اخلاق گندم