2777
2789

من دعات میکنم انشا الله هر چی که تو دلته به زودی به دست بیاری 

تو هم واسه من دعا کن یه آرزویی دارم تا برآورده بشه خیلی دلم پره هر کس این پیام رو میبینه یه صلوات برای حاجت رواییم بگه

برایم دعا کن ذکز یادجوادالایمه ادرکنی راهم.چقدرتونستی بگو

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه عزیزم برا من دعا کنی منم دعات میکنم خیلی 

دعا کنی اون شخصی که عاشقشم هستم و مدنظرمه اونم عاشقم بشه بیاد خواستگاری باهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم تو همین ماه ها 😔😔😔

انشاالله مشکلت حل شه عزیزم  برای منم دعا کن سریع خونمون فروخته شه دارم دق میکنم دعا کن یه مشتر ...

عزیزم حتما انشاالله حاجت روا بشید..سوره زلزال رو ۴۰ بار بخون دور ملک ..مشتری از غیب میرسه انشاالله

من دارم سوره یاسین گوش میدم صلواتم برات فرستادم تروخدا دعا کن منم امسال سالم و صحیح پزشکی دولتی بیار ...

آخی عزیزممم انشاالله..از صمیم قلبم برات دعا میکنم حاجت روا بشی❤❤🙏🙏🙏

انشاالله که حاجت روا بشی و همیشه خوشحال و خوشبخت میشه لطفا برای منم دعا کنی خیلی دلم میخواد معجزه ب ...

الهییی ..معجزه دور نیست ..تو اوج ناامیدی میاد سراغت مطمئن باش..خیلی برات دعا میکنم

عزیزم حتما انشاالله حاجت روا بشید..سوره زلزال رو ۴۰ بار بخون دور ملک ..مشتری از غیب میرسه انشاالله

سلام عزیزدلم اتفاقا یه خانمی اینجا گفتن همین سوره زلزال رو ۷۰ بار بخون و بدم به خونه انجام دادم فعلا خبری نیست برام دعا کنید لطفا فکر فروش خونه داره از پا میندازه منو انشاالله بحق فاطمه زهرا حاجت روا شین اسمم آرزو هست 

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱
من براتون دعا کردم آرزوخانم انشاالله که خونتون زود فروش بره و همیشه سالم و خوشحال باشید

ممنونم گل دختر الحق که دختر مهربونی انشاالله شمام همیشه سلامت و خوشبخت باشین گلم

که تو خداوند رویدادهای محالی💫🌱