مزاج ها با تغییر فصل و هم چنین نوع غذا مصرفی میتونن به اعتدال نزدیک بشن
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
اسی جان میشه به اون خانوم بگی انقد منو ریپ نکنه! انگار اومده کشتی بگیره! 😂🤣🤣🤣
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
مادرشوهر منم میگقت چشام چرا زرد شدش ،بعد رفت دکتر گفتن هم کبد چرب داری هم کیسه صفرات ترکیده و سنگاش ریزش کردن به روده
اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
استارتر عزیز، اینجا کسی قصد کشتی گرفتن نداره. شما مختاری که بری از یه پیج که نمیدونی کی پشتش نشسته مشاوره و درمان بگیری، یا بری پیش متخصصهای برجسته ... قصد من فقط دادن اطلاعات درسته ولاغیر...