نه این طرز فکر غلط هست. هر کدوم یک کیفیت مخصوص به خود رو دارند و در بدن بروز میکنند
اینا رو کسی که خودش دکتری طب سنتی داشت میگفت و من حرف ایشونو اینجا گفتم صحت حرف اوشون رو تایید میکنم و از گفته ی شما هم نظر ندارم
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
وقتی بین گرم و سرد باشی اسم طبع میشه معتدل سودا سرد و صفرا گرم هسش و هر دو خشک ...
معتدل به کسی میگن که هر چهارتا طبعش حد وسط باشه، ایشون طبعش خشکه، دچار سوءمزاج هم شدن و خشکی در بدنشون بسیار زیاد شده، سودای از صفرا آمده دارن، کبدشون مشکل داره... ما مزاجی بعنوان معتدل و خشک نداریم، مزاجها نهگانه هستن: سرد، گرم، تر، خشک، سرد و تر، سرد و خشک، گرم و تر، گرم و خشک و در نهایت معتدل. که ما مزاج معتدل نداریم، ائمهی معصومین مزاجشون معتدل بوده و هست.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرسی حالا تابرم خودت نمیتونی یه کمکی راهنمایی بکنی یکم بهتر بشم چی بخورم خوبه من دنبال یه دمنوشم ک ی ...
پیشنهاد من در حال حاضر استفاده از سرکهانگبین هست (همون سکنجبین، ولی به جای شکر، عسل باشه بهتره). میتونی با کاهو استفاده کنی. کاهو بخاطر اینکه طبعش تر هست خوبه، سرکهانگبین هم بعلت داشتن سرکه گرمی زیاد صفرا رو از بین میبره، عسل سردی سودا رو از بین میبره، بعلاوه اینکه تر هم هست. تری کاهو هم برای خشکی زیاد بدنتون خیلی خوبه.
معتدل به کسی میگن که هر چهارتا طبعش حد وسط باشه، ایشون طبعش خشکه، دچار سوءمزاج هم شدن و خشکی در بدنش ...
واقعا حوصله ندارمممم بحث کنم
برو سرچ کن میبینی که مزاج معتدل و خشکه وجود داره
بین حرارت به لحاظ گرمی و سردی برخی در حدود وسط وجود دارند همین موضوع در خصوص رطوبت و خشکی هم وجود داره
بهتره این عکس رو ببینی
کاربری برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
واقعا حوصله ندارمممم بحث کنم برو سرچ کن میبینی که مزاج معتدل و خشک وجود داره ب ...
منم متوجه شدم که نباید با شما بحث کنم... منبع شما یه صفحه اینترنتیه ولی منبع من آموزشهای حکیم خیراندیش و اساتید برجستهی طب سنتی در کشور هست. نیازی به سرچ کردن ندارم، چون خودم سه ساله که در این حوزه دارم درس میخونم.
منم متوجه شدم که نباید با شما بحث کنم... منبع شما یه صفحه اینترنتیه ولی منبع من آموزشهای حکیم خیران ...
منبع من گفته های یک دکتری از این رشته هسش منتهی نمیتونستم صدای ایشونو اینجا بذارم! مجبور شدم مدرکم رو ارائه بدم که معتبر هسش
فقط باید بگم حق با شماست تمام دیگه ریپلای شما رو جواب نخواهد داد موفق باشی