2777
2789
عنوان

چی بخورم خوب شم ؟دیوونه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 36 پست
نه این طرز فکر غلط هست. هر کدوم یک کیفیت مخصوص به خود رو دارند و در بدن بروز میکنند 

اینا رو کسی که خودش دکتری طب سنتی داشت میگفت و من حرف ایشونو اینجا گفتم صحت حرف اوشون رو تایید میکنم و از گفته ی شما هم نظر ندارم

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
وقتی بین گرم و سرد باشی اسم طبع میشه معتدل  سودا سرد و صفرا گرم هسش  و هر دو خشک  ...

معتدل به کسی میگن که هر چهارتا طبعش حد وسط باشه، ایشون طبعش خشکه، دچار سوءمزاج هم شدن و خشکی در بدنشون بسیار زیاد شده، سودای از صفرا آمده دارن، کبدشون مشکل داره... ما مزاجی بعنوان معتدل و خشک نداریم، مزاج‌ها نه‌گانه هستن: سرد، گرم، تر، خشک، سرد و تر، سرد و خشک، گرم و تر، گرم و خشک و در نهایت معتدل. که ما مزاج معتدل نداریم، ائمه‌ی معصومین مزاجشون معتدل بوده و هست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا رو کسی که خودش دکتری طب سنتی داشت میگفت و من حرف ایشونو اینجا گفتم صحت حرف اوشون رو تایید میکنم ...

حالا من چ کنم دوستان

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖          
معتدل به کسی میگن که هر چهارتا طبعش حد وسط باشه، ایشون طبعش خشکه، دچار سوءمزاج هم شدن و خشکی در بدنش ...

آره کبدمم فک کنم مشکل داره چون چشمام زرده و همچنین تخمه اینا میخورم سردرد میگیرم فک کنم کبدم چربه و شبا از آتیش کف پا خوابم نمیبره

آره کبدمم فک کنم مشکل داره چون چشمام زرده و همچنین تخمه اینا میخورم سردرد میگیرم فک کنم کبدم چربه و ...

اگر تهران هستی، از کلینیک سجاد(ع) وقت بگیر، زیر نظر حکیم خیراندیش هست. (سمت پونک، تلفنی وقت بگیر)

متشکرم حتما ویزتش چند هس حدودا؟ 

اطلاع ندارم عزیزم، ولی فکر نمیکنم بالای صد تومن باشه. توی همون ساختمون داروخانه هم دارن. 

اینترنتی هم میتونی وقت بگیری. میتونی از خانم دکتر منفرد،‌ یا خانم دکتر عالیه خامنه‌ای وقت بگیری. از اساتیدم بودن. 

اطلاع ندارم عزیزم، ولی فکر نمیکنم بالای صد تومن باشه. توی همون ساختمون داروخانه هم دارن.  اینت ...

مرسی حالا تابرم خودت نمیتونی یه کمکی راهنمایی بکنی یکم بهتر بشم چی بخورم خوبه من دنبال یه دمنوشم ک یکم حالمو بهتر کنه بخاطر اضطراب و طبعم و اینا وسواس فکری عملی و هشکی

مرسی حالا تابرم خودت نمیتونی یه کمکی راهنمایی بکنی یکم بهتر بشم چی بخورم خوبه من دنبال یه دمنوشم ک ی ...

پیشنهاد من در حال حاضر استفاده از سرکه‌انگبین هست (همون سکنجبین، ولی به جای شکر، عسل باشه بهتره). میتونی با کاهو استفاده کنی. کاهو بخاطر اینکه طبعش تر هست خوبه، سرکه‌انگبین هم بعلت داشتن سرکه گرمی زیاد صفرا رو از بین میبره، عسل سردی سودا رو از بین میبره، بعلاوه اینکه تر هم هست. تری کاهو هم برای خشکی زیاد بدنتون خیلی خوبه. 

ولی حتماً به متخصص مراجعه کنید.

پیشنهاد من در حال حاضر استفاده از سرکه‌انگبین هست (همون سکنجبین، ولی به جای شکر، عسل باشه بهتره). می ...

خیییلی متشکرم لطف کردید واقعا.

معتدل به کسی میگن که هر چهارتا طبعش حد وسط باشه، ایشون طبعش خشکه، دچار سوءمزاج هم شدن و خشکی در بدنش ...

واقعا حوصله ندارمممم بحث کنم  

برو سرچ کن میبینی که مزاج معتدل و خشکه وجود داره 

بین حرارت به لحاظ گرمی و سردی برخی در حدود وسط وجود دارند همین موضوع در خصوص رطوبت و خشکی هم وجود داره 

بهتره این عکس رو ببینی 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
واقعا حوصله ندارمممم بحث کنم    برو سرچ کن میبینی که مزاج معتدل و خشک وجود داره  ب ...

منم متوجه شدم که نباید با شما بحث کنم... منبع شما یه صفحه اینترنتیه ولی منبع من آموزش‌های حکیم خیراندیش و اساتید برجسته‌ی طب سنتی در کشور هست. نیازی به سرچ کردن ندارم، چون خودم سه ساله که در این حوزه دارم درس میخونم. 

منم متوجه شدم که نباید با شما بحث کنم... منبع شما یه صفحه اینترنتیه ولی منبع من آموزش‌های حکیم خیران ...

منبع من گفته های یک دکتری از این رشته هسش منتهی نمیتونستم صدای ایشونو اینجا بذارم! مجبور شدم مدرکم رو ارائه بدم که معتبر هسش  

فقط باید بگم حق با شماست تمام دیگه ریپلای شما رو جواب نخواهد داد موفق باشی