2777
2789
عنوان

چی بخورم خوب شم ؟دیوونه شدم

789 بازدید | 36 پست

خیلی دارم اذیت میشم بچها از طرفی بخاطر طبع صفراویم بدنم خشکه خشکه چشام زرد زیرچشمم کبو د لاغرو اگزمادارم از طرفی هم وسواس شدید دارم نشانه افزایش سوداست کلافه شدم بخدا

💖به معجزه ی خدا ایمان دارم ومیدونم شاید دیر اما بهترین هدیه رو بهم میده💖          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بر تو باد بر سرکنگبین!

هشتاد روز سرکنگبین و آب زرشک و سرکه شیره بخور .

بعد یک بار حجامت بکن .

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

شما طبع معتدل و خشک داری ینی بین سودا و صفرا 

مثل من 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
بر تو باد بر سرکنگبین! هشتاد روز سرکنگبین و آب زرشک و سرکه شیره بخور . بعد یک بار حجامت بکن .

چجوری بخورم اینارو میشه بیشار توضیح بدید؟سرکه  چی؟

اینایی که گفتن علائم سوءمزاجه عزیزم، کجاش معتدله؟ 

وقتی بین گرم و سرد باشی اسم طبع میشه معتدل 

سودا سرد و صفرا گرم هسش 

و هر دو خشک 

پس معتدل و خشک میشه 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
یه تعمیراساسی نیاز دارید.

به علاوه تنبلی تخمدان که3ماه یکبار پریودنمیشم تا آمپول نزنم

وقتی بین گرم و سرد باشی اسم طبع میشه معتدل  سودا سرد و صفرا گرم هسش  و هر دو خشک  ...

خشکی خییییلی اذیتم میکنه بخدا

وقتی بین گرم و سرد باشی اسم طبع میشه معتدل  سودا سرد و صفرا گرم هسش  و هر دو خشک  ...

نه این طرز فکر غلط هست.

هر کدوم یک کیفیت مخصوص به خود رو دارند و در بدن بروز میکنند 

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         
خشکی خییییلی اذیتم میکنه بخدا

من نیز 

خیلی آب میخورم 

برو پیش متخصص طب سنتی، فکر کنم بهت منضج و مسهل سودا و صفرا بده.  سکنجبین هم خوبه، میتونی هر ...

شربت سکنجبین هم خوبه؟

دمنوششم هست عطاری؟

من نیز  خیلی آب میخورم

منم خیلی ولی بازم دستام عینه پیر زناشده بخاطر اگزما وسواس سودا هی دس میشورم خشک میشه بخاطر صفرا اگزما میزنه یعنی داغوووناااااا