2777
2789
عنوان

پیشنهاد بدین لطفا

69 بازدید | 3 پست

سلام من تازه جدا شدم حالم جالب نیست، همش بیکارم دارم میترسم عمرم بیشتر ازین هدر بره همونطور که چندین سال ازبهترین روزهام با تصميم اشتباهم تقریبا به فنا رفت 😔

الان نمیدونم چی کار کنم یه مدرک لیسانس دارم ولی خب به روانشناسی هم علاقه دارم بشینم درس بخونم دوباره کنکور بدم؟ یه مدرک فنی حرفه ای نقاشی هم دارم اونو ادامه بدم؟ یا سرمو گرم کنم به ورزش؟ یا برم خیاطی؟ چون واقعا قابلیت افسردگی دارم الان نمیدونم چی کار کنم؟ شما نظرتون چیه خیاطی سخته؟ الانم زیاد مغزم کشش نداره واقعا یه چیز باشه فقط حالم بهتر بشه به دردم بخوره هر کاری که سخت نباشه زیاد و خوب باشه حتی درآمد بتونم ازش کسب کنم یه پیشنهاد بدین دعا کنید برام سنمم دیگه کم نیست نمیدونم چیکار کنم😔ازین به بعد لااقل کارهای بهتری برای زندگيم بکنم خیلی عقب موندم لااقل تا سال دیگه یه کار هدفمند برای خودم کرده باشم 

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️

سلام عزیزم اگه حوصلت میکشه ادامه تحصیل بده ،اگه به خیاطی علاقه داری اونو ادامه بده چون تمرکز زیادم میخواد و فکرتو حسابی مشغول میکنه در کل همه ی گزینه هات خوبه .حتما ورزشم انجام بده موفق باشی گلم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اگه حوصلت میکشه ادامه تحصیل بده ،اگه به خیاطی علاقه داری اونو ادامه بده چون تمرکز زیادم م ...

ممنونم عزیزم دستت درد نکنه 

❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️