2777
2789

مثلا اولا ازدواج چه حسی داشتید به شوهرتون؟الان بعد چند سال(لطفا چند سالش بگید)وقتی مثلا میاد خونه یا هر جا پیشتون چه حسی دارید بهش؟؟؟؟؟

ن والا مگه چین🤣

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردم

اگه منو توتاپیکی دیدین ریپ بزنین و بگین برو سر درست کنکور دارم این امضارو ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ دارم میذاره ساعت ۱۹:۵۹دقیقه... به هدفم میرسم و موفق میشم لطفا برام صلوات بدین قراره نیام سایت تا ۹تیر خدانگهدار تیکرمم تیکر کنکوره  

اره 😂

دوران نامزدی مثل دیوونه ها تپش قلب میگرفتم الانم یه ذوقی دارم وقتی میاد خونه دوس دارم پیش هم باشیم صحبت کنیم

با نامزدی و عقد حدودا ۴ساله با همیم 

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 

اوایل بچه بودم بلد نبودم زندگی کنم بیخود دعوا میکردیم لجباز بودیم اما الان بعد از ۱۳ سال زندگی و دو تا بچه هر وقت میبینمش واقعا قند تو دلم آب میشه و وابسته ش شدم

خدایا ممنونم که دستمو توی بدترین شرایط گرفتی و نجاتم دادی...  

۱۰ سال از ازدواجمون میگذره، بله میبینمش  ،قند تو دلم آب میشه،یواشکی، و آشکارا هم نگاش میکنم همش، وقتی هم سر کاره ب بهانه های مختلف بش زنگ میزنم، از پسرم خیلی بیشتر دوسش دارم، برا خونه اومدنش لحظه شماری میکنم

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁