2777
2789
عنوان

برای بازیگر شدن تو ترکیه باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4446 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بخوایم همون ترکیه دوره ببینیم چی 

اونوقت باید یا پول بدی دانشگاه یا مراکز آکادمیک ثبت نام کنی یا بگردی ببینی جایی بورس میدن برای این رشته و آیا تو شرایط بورس گرفتن رو داری؟(مثل معدل بالا، مدرک زبان انگلیسی یا استانبولی) و از سفارت ویزای دانشجویی بگیری اول بری تحصیل کنی و وقتی همونجا شغل پیدا کردی ویزاتو به ویزای کاری تغییر بدی و یا شهروند شی بعد یه مدت....اما در کل تحصیلی رفتن خیلی بهتره

هر چه در جستن آنی، آنی.
خب مشکلت همینجا هستا ببخشید اینو میگم لقه خیلی بزرگی برداشتی که 10تاادمم داخل دهنشون این لقه جا نمیش ...

همینه دیگه واسه همین پیشرفت نمیکنه ایران چون همه چون لقمشون اندازه مورچه اس من نمیگم میرم و موفق میشم نه اما اگه انقدر منفی باف نبودیم حداقل تلاشمونو میکردیم و حتی ممکن بود توراه اون تلاش به مقصد مورد نظر نرسیم اما تو همون مسیر به چیزایی برخورد کنیم  یه مسیر جدید ویه کار جدید رو درش قرار بگیریم که همون میتونه یه قدم بزرگ باشه تو زندگیمون حتی اصن توراه اون مسیر تو به چیزای دیگه علاقه مند شدی و تو همون راه رشد کردی اما اگه کلا بگیم اینا رویاس غیر ممکنه من بی عرضه تراز این حرفام که بتونم لقمه بزرگ تراز دهنم بردارم بعدم همیشه گوشه خونم نشستم یا شدم کارمند یه مشت عوضی یا تهش خیلی خیر سرم موفق شده باشم یه مغازه بزنم بشینم توش سه ساعتم تو اینستا بچرخم الاف که ای و عالم کی مشتری بیاد خرید کنه ازم من نه شهرت برام مهم نه از توجه وفیلم عکس که اززندگی شخصیم کسی بخواد سر دربیاره هیجکدوم اما علاقمه من چون تو این مملکت به دنیا اومدم یعنی چون راهش سخته هرگز نمیتونم تلاش کنم واسه بازیگری ولی کسی که اونجا به دنیا اومده دوره هاشو میره تستشم میده اگه قابل بود قبول میشه ولی من باید تاابد حسرت بخورم که چرا وقتی واقعا استعدادشو دارم نباید به ارزوم برسم.الان یکیش پسرخاله من که الان دکتره تو کانادا بزن تو اینستا دکتر کیوان جباریه اون اگه میخواست مثل شما فکرکنه الان نشسته بود لقمشو کوچیک میگرفت که یه موقع نخواد به دندونو فکش فشار بیاد

ارزش داره واقعا. اینجا کلی آشنا و همسایه فامیل هرشب تورو با یه لباس با یه نفر با اون سکانسهای افتضاح ...

قرار نیس توحتما سکانس افتصاح بازی کنی بعد الان دیگه سریالای ترکی اصلا صحنه نداره ۹۹درصد سانسور شده بعدم اگه واقعا ادم موفقی بشی دیگه کسی به این موصوعاتش فکرنمیکنه اگه مغزش باز باشه بهترازاینه که بشی یه ادم افسرده که هیچ تلاشی واسه علایقش نکرده

همینه دیگه واسه همین پیشرفت نمیکنه ایران چون همه چون لقمشون اندازه مورچه اس من نمیگم میرم و موفق میش ...

مسله دکتر شدن تا مسله شما خیلی فرق داره دکتر ار اگ هدف توهم دکتری بود میتونستی داخل امریکا مثل خیلیها بزرگترین دکتر بشی ولی حساب بازیگری فرق میکنه واینکه این حرفتو قبول دارم ظرفیت کشور کمه همین باعث شده شما عقب بزنه نه شما کل کسایی ک میتونن بهترین بشن بیرون ولی خب دیگ میشه چیکار کرد قانون کشورهمینه 

حالا خودتون میدونین اگ رو همین راه بمونی شکست میخوری حداقل برگرد به مسیر امکان پذیر ک میشه داخل کشور شد بازیگر خوب 

مسله دکتر شدن تا مسله شما خیلی فرق داره دکتر ار اگ هدف توهم دکتری بود میتونستی داخل امریکا مثل خیلیه ...

بحث تلاش کردنه اگه تو باشی همون دکتر شدن هم لقمه بزرگتراز دهنت میدونی

بحث تلاش کردنه اگه تو باشی همون دکتر شدن هم لقمه بزرگتراز دهنت میدونی

من کی همچین حرفی زدم غیر ازاینکه شمابرام میسازی😂

دلیلشم ک توضیح دادم حساب دکتر تابازیگر شدن خوب خارج کشور فرق میکنه

من کی همچین حرفی زدم غیر ازاینکه شمابرام میسازی😂 دلیلشم ک توضیح دادم حساب دکتر تابازیگر شدن خوب خا ...

ببین اصلا چی شدن اهمیتی نداره همون دکتر درست حسابی شدنم تلاش میخواد

ببین اصلا چی شدن اهمیتی نداره همون دکتر درست حسابی شدنم تلاش میخواد

ببخشید حرفهات مشخص نیس 

الان یه چیز دیگ داری میگی😂

حرفهای منو برعکس میکنی

همه چیز تلاش میخواد ولی این هدف شما هدفیه غیرقابل دسترس مثل این میمونه یه عراقی بیاد بخواد داخل کشور ماریس جمهور بشه میشه اینم دقیقان مثل کار شماهس البته این سخت تره مال شما هم هس فوق غیرقابل دسترس

به خدا میتونم امید الکی بدم بگم میشه خب این درست نیس وهدفمونم ناامیدکردنت نیس هدفمون فقط کمکه کمک را ...

اگه این اتفاقا نیفتاده بود که انقدر یه شبه کل زندگیم زیر رو بشه میتونستم زمان بذارم با انرژی زیاد تلاشمو بکنم حتی قدمای کوچیک حتی دوبلوری کاری که واقعا هم دراین زمینه پارتیشو داشتم هم صداشو اما بعد ازاون اتفاقا دیگه انگیزه ای نمونده چه امید بدی چه ندی وقتی میبینم همین چندماه پیش چه بدشانسی اودوم دیگه میگم ولش کن دنبالشو نگیزم

ببخشید حرفهات مشخص نیس  الان یه چیز دیگ داری میگی😂 حرفهای منو برعکس میکنی همه چیز تلاش میخو ...

الان من دقیقا چیو برعکس کردم حرف از دکتربودن پسرخالم شد که گفتی اون میشه بازیگری نمیشه میگم واسه ادم تنبل هیچکدوم نمیشه بعدم الان مثلا گلشیفته اونجا بازیگره الان بعد دراین زمینه چرا باید ازیه عراقی که رییس جمهور شه اینجا حرف بزنبم از مثال بی ربطت کاملا مشخصه با ادم سزحی نگری دارم صحبت میکنم که فقط دوسداری جواب بدی بی منطق