2777
2789
عنوان

برای بازیگر شدن تو ترکیه باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 4436 بازدید | 50 پست
اگه این اتفاقا نیفتاده بود که انقدر یه شبه کل زندگیم زیر رو بشه میتونستم زمان بذارم با انرژی زیاد تل ...

😌😌چی بگم من ک نمیدونم برات چی پیش اومده ب هرحال قدمهات داخل کشور بزار مطمنان این شرایطی ک ازخودت میگی میرسی بهش منم از ته قلبم برات ارزو میکنم🌻🌹🙋

😌😌چی بگم من ک نمیدونم برات چی پیش اومده ب هرحال قدمهات داخل کشور بزار مطمنان این شرایطی ک ازخودت م ...

تواین مملکت واقعا ابروریزیش بیشتره انقدر که یه مشت عوضی حرف درست میکنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان من دقیقا چیو برعکس کردم حرف از دکتربودن پسرخالم شد که گفتی اون میشه بازیگری نمیشه میگم واسه ادم ...

نه به خدا اینطور نیس این مثلا بزرگو زدم ک درک کنی بگیری ک هدفت نمیشه 

فراهانی کجا اولش اونجا بازیگرشد ازداخل ایران شروع کرد بعد رفت کشف حجاب کرد اونجا کمی موفق شد نه کلی ولی تو میگی میخوای یه دفعه یه باره بری ترکیه😂

تواین مملکت واقعا ابروریزیش بیشتره انقدر که یه مشت عوضی حرف درست میکنن 

حرف نیس واقعیته الان سینما پر فساد اخلاقیه حتی چن ماه پیش بازیگرای زن زیادی طومار نوشتن شکایت کردن ولی کسی جواب نمیده

پارتیت باید خود اردوغان باشه ک شانس بیاری بتونی اونجا بشی بازیگرخوب😂😂به خدا نمیشه تو بخون هیچ ایرا ...

خخخخ اردوغان رو خوب اومدی

راست میگییه فیلم مشترکجن زیبا بااون بازیکرمعرفه زنه

ساختن تو ایران فیلمه فروش نکرد

خداجونم شکرت واسه همه چی